Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Două pariuri pentru bilet in Cotă 4. Ajungem la casierie pe inspirația lui Doru Crăciun?

Biletul zilei

Două pariuri pentru bilet in Cotă 4. Ajungem la casierie pe inspirația lui Doru Crăciun?

Astazi aflam si celelalte doua semi-finaliste Euro 2020. Spania si Italia promit spectacol in zilele ce urmeaza, iar Ucraina, Anglia, Cehia si Danemarca lupta pentru un loc in penultimul act al competitiei.

Bilet EURO 2020 – pariuri speciale

Astazi Doru Craciun merge pe doua pariuri speciale la infruntarile din sferturi. Primul duel este cel dintre Cehia si Danemarca, ce va incepe la ora 19:00. Ne asteapta o infruntare foarte echilibrata, intre doua surprize ale turneului.

Cele doua nationale isi doresc enorm un bilet catre Londra, acolo unde ar putea scrie istorie. Din semi-finale orice este posibil, fapt pentru care trebuie sa vedem multa daruire in teren si intrari la limita regulamentului.

Seara se incheie cu infruntarea dintre surpriza Ucraina si marea favorita Anglia. Trupa lui Sheva a eliminat-o incredibil pe Suedia, cu un gol marcat in minutul 120. De partea cealalta, baietii lui Southgate viseaza sa aduca trofeul “acasa”.

Isi impun britanicii dominatia diseara? In mod normal, Ucraina va astepta doar sansele pe contra-atac si va incerca sa taie actiunile ofensive ale lui Sterling & co.

PARIAZA BILETUL CHIAR ACUM & INTRĂ ÎN CURSĂ PENTRU UN BMW >>>

CITESTE SI

More in Biletul zilei