Connect with us

Alte campionate

Dubla Zilei vine din Cehia & Serbia! 30.05.2020

Dubla Zilei vine din Cehia & Serbia! 30.05.2020

[kindred id=”70910″ event_id=”1006359775″]

Ultimele pariuri pe Bundesliga au fost pierzatoare, insa chiar si asa inca suntem pe plus. In acest weekend vom incerca sa bifam 2 din 2, pentru a incheia a 4-a luna consecutiva cu profit. Vestile sunt din ce in ce mai bune, deoarece in Iunie revin campionatele cu care am realizat cele mai bune cifre: La Liga & Liga 1! Astazi vom miza 20% din buget pe o cota de 1.45, iar pentru cei ce vor sa joace o suma mai mica, va recomand adaugarea de “peste 1.5 goluri”.

Viktoria Plzen inca spera la titlu..

  • Plzen se afla pe locul 2 in prima liga ceha, la 8 puncte in spatele liderului autoritar – Slavia Praga. Acestia au revenit cu dreptul dupa pauza competitionala, invingand-o pe Sparta Praga cu 2-1 in deplasare.
  • Fotbalul din Cehia se poate bucura de spectatori, ce e drept cu un numar limitat. Totusi avantajul terenului propriu conteaza in aceste conditii, iar Plzen ar trebui sa aiba parte de suport.
  • Pe teren propriu, Viktoria este neinvinsa din Octombrie 2019. Acestia au 5 victorii consecutive in campionat, asadar avem o formatie ce are de partea sa toate atuurile posibile.

Misiune facila pentru Partizan?

  • Partizan nu se mai poate gandi la titlu in acest moment, iar echipa trebuie sa se pregateasca pentru preliminariile Europa League. Acestia insa vor sa incheie cu fruntea sus aceasta stagiune. Distanta fata de Vojvodina este de 2 puncte, iar un succes diseara le-ar betona pozitia secunda.
  • De partea cealalta, Mladost este o formatie in deriva, fara un obiectiv in momentul de fata. Echipa nu se mai poate apropia de podium si nu are emotii in ceea ce priveste retrogradarea.

Avem doua favorite certe, ce vor evolua pe teren propriu. In cazul cehilor, acestia spera in continuare la titlu si beneficiaza de suportul fanilor. De partea cealalta, sarbii vor sa isi respecte blazonul, in fata unei formatii fara obiectiv.

Vom miza pentru pronosticul “1 solist” la ambele partide – 20% din buget!

FORTUNA este casa de pariuri pe care am ales-o pentru acest bilet. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!

CITESTE SI

More in Alte campionate