Connect with us

Biletul zilei

Greu, dar nu renunțăm! Doru Crăciun incearcă un bilet în Cotă 3.41!

Biletul zilei

Greu, dar nu renunțăm! Doru Crăciun incearcă un bilet în Cotă 3.41!

Salutare tuturor prieteni! Foarte grea aceasta perioada in care avem doar partide de la Campionatul European 2020. Pentru biletul zilei din fotbal am pregatit doua pariuri clasice.

Oameni buni! In viata asta s-a terminat pentru mine pariurile pe suturi pe poarta, faulturi, ofsaiduri, aruncari de la margine, mama dracului. Asta e cea mai mare prostie. O tampenie fara margini. Am cazut in capcana, dar gata. Adio!

AVANCRONICI, PONTURI SI INFORMATII EURO 2020>>>>

Biletul zilei din fotbal – Meci dificil pentru Elvetia la Baku!

  • Tara Galilor are parte de un nou turneu final excelent si este foarte aproape de o calificare in optimi. Totusi, adversarul de astazi o sa fie foarte greu de invins. Doua victorii din doua posibile, 6 goluri inscrise si 0 incasate. Cam asa arata nationala lui Mancini, fara doar si poate cea mai puternica de la Euro 2020 in momentul de fata. Este posibil ca cele doua formatii sa se multumeasca cu un egal in seara asta. Din acest motiv am decis sa ma bazez pe pronosticul de mai jos.
  • Elvetia vs Turcia este cu siguranta un meci foarte important din grupa A. Trupa lui Vladimir Petković este practic obligata sa o invinga pe Turcia pentru a mai spera la calificare. Turcia a aratat foarte rau la acest Campionat European. Echipa lui Gunes nu a reusit inca sa inscrie si a incasat nu mai putin de 5 goluri. Este posibil ca turcii sa se trezeasca fix in ultima etapa si sa incerce sa joace fotbal. Sansele lor de calificare sunt minime, insa nu m-ar surpride un gol din partea gol.

INCASEZI USOR 43 RON FARA DEPUNERE>>>

EURO 2020 - Biletul zieli din fotbal - Doru Craciun

Citeste si..

Pariaza la Superbet intre 11 iunie si 11 iulie si poti castiga zilnic un BMW!

CITESTE SI

More in Biletul zilei