Connect with us

Biletul zilei

EURO 2020: Pariuri speciale pentru Italia vs Anglia – MIZA 500 RON

Istoria meciurilor de deschidere la EURO

EURO 2020: Pariuri speciale pentru Italia vs Anglia – MIZA 500 RON

Is time for showtime, marea finala EURO 2020 dintre Italia vs Anglia se va desfasura astazi. Partida va avea loc de la ora 22:00 pe Wembley Stadium si va aduce din nou istoria fata in fata.

Putem spune clar acum la final ca acest Campionat European din 2020 a fost cu totul special. Am avut foarte multe evenimente imprevizibile si partide ce au fost foarte greu de analizat. Per total am fost multumiti, insa totul acum se rezuma la marea finala din Italia vs Anglia.

EURO 2020: Pariuri speciale pentru Italia vs Anglia – ShowTime!

O astfel de confruntare merita o analiza foarte minutioasa, insa noi o sa incercam sa fim cat mai atenti la detalii. Putem spune ca in acest moment Italia este echipa favorita a suporterilor, dupa incidentul din Anglia vs Danermaca. Stim foarte bine ca in acest meci a fost acordat un penalty mult prea usor in minutul 104, dupa o patrundere a lui Sterling. Desigur, englezii au sansa de a demostra in marea finala ca este echipa mai buna si sa inchida gura tuturor.

Trebuie totusi sa evidentiem faptul ca Italia este o echipa ce nu mai stie sa piarda. Trupa lui Mancini nu a pierdut din 2018, in tot acest timp avand 33 de partide pozitive. In plus, vorbim despre o formatie ca are experienta foarte mare in aceasta faza a competitiei. Pe cealalta parte, Anglia nu a mai reusit un succes important din anul 1966.

Cu siguranta, o sa fie un meci cu adevarat foarte disputat, iar din acest motiv, am ales sa merg pe pronosticul de mai jos. Desigur, am si cateva pariuri speciale, cotele fiind foarte atractive. In functie de incredere si pentru a face meciul mult mai frumos, puteti plasa urmatoarele.

INCASEAZA 50 RON FARA DEPUNERE & JOACA PE ITALIA VS ANGLIA>>>

Pariurile speciale au reprezentat intotdeauna o atractie pentru ca poate face un meci mult mai interesant. Speram ca partida dintre Italia vs Anglia sa fie una disputata si sa putem profita de optiunile de mai jos.

JOACA AICI PARIURILE SPECIALE CU PACHET DE 500 RON BONUS>>>

 

CITESTE SI

More in Biletul zilei