Connect with us

Biletul zilei

Greu, dar nu imposibil! Două meciuri pentru Cotă 3.20. Pariază cu Doru Crăciun

Biletul zilei

Greu, dar nu imposibil! Două meciuri pentru Cotă 3.20. Pariază cu Doru Crăciun

Astazi 2 Iulie 2021, avem parte de primele doua sferturi Euro 2020. Spania, Elvetia, Belgia si Italia lupta pentru un loc in penultimul act al competitiei si implicit o sansa la finala de la Londra.

PONTURI, AVANCRONICI & INFORMATII  EURO 2020>>>

Biletul Zilei EURO 2020 – Cota 3 de la Doru Craciun

Actiunea incepe la ora 19:00, atunci cand revelatia Elvetia o intalneste pe Spania. Fara Xhaka in teren, misiunea elvetienilor se complica teribil. Doru Craciun are incredere in forta ofensiva a ibericilor, acolo unde vor evolua Alvaro Morata, Pablo Sarabia, Dani Olmo sau F. Torres.

Spaniolii au demonstrat de ce sunt capabili in ultimele doua partide de la EURO 2020, atunci cand au marcat de 10 ori in total. Va rezista defensiva elvetienilor mult? Cum se va descurca Sommer?

La 22:00 are loc meciul de gala dintre Belgia si Italia. Superstarurile Lukaku, Courtois, Immobile sau Jorginho sunt gata de actiune. Cu siguranta ne asteapta o infruntare foarte echilibrata, ce se poate decide cu o sclipire de moment.

Portarul celor de la Real Madrid si posibila noua achizitie a seicilor de la PSG isi vor spune cuvantul decisiv si e foarte posibil sa vedem prelungiri. Cel mai sigur pronostic in momentul de fata pare ”pauza sau final X

PLASEAZA BILETUL ACUM & INTRĂ ÎN CURSĂ PENTRU UN BMW >>>

CITESTE SI

More in Biletul zilei