Connect with us

Alte campionate

Incepem luna Iunie cu doua campionate exotice! Dubla Zilei 01.06.2020

Incepem luna Iunie cu doua campionate exotice! Dubla Zilei 01.06.2020

[kindred id=”71050″ event_id=”1006385101″]

Buna dimineata tuturor! Astazi incepem treaba pentru luna Iunie, cu un bilet de cota 1.53, pe care vom miza 10% din buget. Insulele Feroe & Turkmenistan sunt campionatele ce ne ofera doua favorite clare, care in mod normal isi vor atribui cele 3 puncte fara prea mari emotii.

Altyn Asyr, lupta in doi pentru titlu cu Ahal!

  • In acest moment s-au conturat deja doua candidate certe la titlu: Altyn Asyr & Ahal. Ambele formatii au 21 de puncte acumulate, insa gazdele de astazi se afla pe prima pozitie din pricina golaverajului.
  • De partea cealalta, Energetik este pe ultimul loc in Yokary Liga, pierzand 7 din primele 9 etape. Acestia au reusit runda trecuta sa puna capat seriei de infrangeri consecutive, dupa un 5-1 cu vecina de clasament Nebitci.
  • Altyn Asyr a castigat 6 din ultimele 7 partide oficiale cu Energetik, disputate in propriul fief.

Misiune usoara pentru Vikingur!

  • Vikingur se afla pe locul 5 in prima liga a Insulelor Feroe. Cu o victorie astazi insa, acestia pot ataca podiumul. De partea cealalta, Tvororyri are parte de un start de sezon execrabil. Echipa are 4 infrangeri din 4 posibile, 3 goluri marcate si 10 incasate.
  • Vikingur a castigat 4 din ultimele 5 partide oficiale disputate in fata adversarei de astazi. Este asadar si un avantaj moral foarte important in aceste conditii, mai ales cu forma slaba a celor de la Tvoroyri.

Avem doua formatii de top din propriile tari, ce se infrunta cu ultimele pozitii din clasament. Tinand cont si de faptul ca vor evolua pe teren propriu, ma astept ca ambele sa se impuna lejer.

Vom miza pentru pronosticul “1 solist” la ambele partide – 10% din buget!

BETANO este casa de pariuri pe care am ales-o pentru acest bilet. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!

CITESTE SI

More in Alte campionate