Connect with us

Biletul zilei

Lista cu recomandari fotbal 28.08.2022

Lista recomandari

Lista cu recomandari fotbal 28.08.2022

Salutare tuturor prieteni! Intr-o astfel de zi cu atat de multe evenimente, cred ca o lista cu recomandari isi face loc perfect. Am tinut cont de parerile voastre, drept urmare am analizat oferta caselor de pariuri online si am selectat cateva pronosticuri.

Desigur, pe langa aceasta lista cu recomandari din fotbal pe site-ul comunitatii o sa gasiti foarte multe alte avancronici de top. De asemenea, avem si biletul de weekend ce se va desfasura astazi si cu siguranta o sa gasiti pronosticuri ce o sa va ofere incredere. Pe lista de astazi am adaugat 15 ponturi din fotbal si am oscilat intre Betano si Las Vegas. Daca nu aveti cont deschis, putin mai jos o sa va las doua oferte si in functie de necesitatile voastre le puteti accesa.

Lista cu recomandari fotbal 28.08.2022

Pentru a plasa biletul cu bonusuri mari trebuie sa faci urmatoarele:
  • Acceseaza acest LINK SPECIAL si deschide un cont nou la agentia de pariuri Las Vegas.
  • Trebuie sa iti validezi contul de pe site.
  • Indata ce contul este verificat primesti 123 ROTIRI gratuite fara depunere & dupa prima depunere ai disponibil pana in 100 RON un pariu fara risc.
  • De asemenea, o sa poti intra in sectiunea „Ponturile zilei” sa plasezi biletele recomandate de GnT Tips cu 25% bonus.

Și pentru că Betano Ține cu Tine, ai Bonus de Bun Venit Fără Depunere de 50 lei pe Liga 1 sau Bonus de 33 Lei Fără Depunere pe cele mai tari campionate de fotbal din Europa, Premier League, La Liga sau Bundesliga, toate disponibile în Cea Mai Tare Aplicație de Pariuri Online.

More in Biletul zilei