Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Biletul zilei

Lista recomandari din fotbal 13.10.2022

Lista recomandari din fotbal 13.10.2022

Lista recomandari din fotbal 13.10.2022

Salutare tuturor! Astazi se vor disputa foarte multe partide interesante din Europa si Conference League, si m-am decis sa alcatuiesc o lista ce contine 25 de recomandari, ce sper sa va inspire.

Avem in prim-plan meciurile din Europa League, acolo unde avem cateva dueluri ce ar putea produce foarte mult spectacol, precum: Betis vs AS Roma, Trabzonspor vs Monaco, Partizan cu Koln sau Bodo/Glimt vs Arsenal, etc. Pentru fiecare si multe altele am pregatit cate o recomandare.

Nu putem neglija Conference League, acolo unde sunt implicate si doua formatii romanesti. Este vorba de CFR Cluj si FCSB care primesc vizita celor de la Slavia Praga, respectiv Silkeborg. „Feroviarii”, au castigat surprinzator in Cehia si spera sa dea lovitura si astazi, in timp ce echipa bucuresteana cauta sa isi ia revansa dupa rezultatul din Danemarca.

Lista recomandari din fotbal 13.10.2022

Lista contine nu mai putin de 25 de recomandari, dintre care 15 vin din EL, iar restul de 10 din Conference League. Nu uitati, lista are rolul de a va inspira! Va recomand sa analizati la randul vostru partidele si sa selectati evenimentele ce va ofera incredere.

Mult succes si inspiratie maxima!

More in Biletul zilei