Connect with us

Baschet

Lista recomandari din NBA pentru 08.03.2019 – Vlad

Cum sa pariezi pe baschet

Lista recomandari din NBA pentru 08.03.2019 – Vlad

Revenim de-a binelea si cu lista de recomandari din NBA, prieteni! Lupta pentru playoff devine din ce in ce mai incinsa atat in Est, cat si in “Vestul Salbatic” si cu siguranta va fi de urmarit pe ce pozitie vor dori sa termine anumite echipe.

In seara aceasta ma astept la cateva partide spectaculoase si care vor inclina balanta (playoff/fara playoff) pentru echipe precum Hornets, Wizards si asa mai departe. De asemenea, partida dintre locul #1 si #2 in Vest s-ar putea sa scoata la iveala cateva orgolii.

Imagine similarăLista de recomandari NBA
Informatii:
  • Cea mai recenta intalnire din Oracle Arena dintre Nuggets si Warriors nu s-a soldat fericit pentru gruparea oaspete, motiv pentru care Nuggets ma astept sa fie extra-motivati astazi, fiind totusi atat de aproape de locul #1 in Vest. In partida respectiva s-au marcat 35 de cosuri de la 3 puncte, iar cu Klay Thompson dat drept “probable” pentru meciul asta, am ceva asteptari la un adevarat “shoot-out”.
  • Merg in general pe mana favoritelor si echipelor care trag mai mult la victorie astazi in dauna celor care deja sunt inafara playoff-ului si nu joaca cu vreo anumita motivatie. Aceasta a fost o retata buna de-alungul timpului in NBA si consider ca pana incepe playoff-ul, va continua sa dea roade.

Multa bafta si pariati responsabil. Fiecare pronostic il recomand jucat single sau o combinatie de maxim 2-3 recomandari!

CITESTE SI

More in Baschet