Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Meciul zilei din baschet – 26.11.2019

ponturi baschet

Craciun fericit tuturor !

Iata-ne in a doua zi de Craciun in fata unui meci foarte interesant, acolo unde Lyon-ul primeste vizita celor de la Khimki intr-un meci deschis oricarui rezultat.

Cine?
Lyon vs Khimki

Cand?
26.12.2019, 21:45

Televizat?
Nu, doar stream pe Betano, Unibet

Lyon a suferit prima infrangere in campionat pe terenul celor de la Le Mans, recent, in data de 23, chiar inaintea ajunului. Un esec asteptat i-as putea zice, aveau 14 victorii la rand in campionat, nu puteau merge bine la infinit.

Propun un mix de jucatori interesanti, stau bine sub panou, nu sunt cei mai buni aruncatori de 3 puncte intr-o zi obisnuita insa ce face din Lyon o echipa solida este faptul ca paseaza foarte mult si foarte bine mingea.

Astfel, ies multe assist-uri si jocul echipei merge destul de bine.

Khimki este…Khimki.

Rusii pot bate pe oricine, pot pierde cu oricine. Au doua staruri in lot, Shved si Jerebko, jucatori care oricand pot face diferenta.

De altfel, Alexey este recomandarea mea pentru acest meci.

Dupa accidentarea care l-a tinut departe de parchet timp de aproximativ o luna, Alexey are niste cifre fantastice in ultimele meciuri.

Este un jucator complet. Arunca bine de la 3, de la semi-distanta, n-are probleme cu librele, recupereaza, paseaza.

In fata unei echipe cu un team chemistry ridicat, trebuie sa vina si sa produca un joc nu bun, foarte bun, vorbim de o echipa franceza care vrea in play-off si pe teren propriu etaleaza un joc foarte bun.

Alexey consuma cele mai multe mingi in atac, pe la el trece mingea la fiecare actiune de joc, exceptand contraatcul unde, intr-adevar, mingea se poate intampla sa nu treaca prin mainile sale.

Paseaza mult, paseaza bine si nu se inlatura de la lupta la recuperare.

Azi trebuie sa faca un meci cum stie el mai bine.

Poti juca aceasta recomandare DOAR la Betano, acolo unde poti primi pana la 500 RON pentru prima ta depunere !

CITESTE SI

More in Biletul zilei