Connect with us

Biletul zilei

Meciul zilei din fotbal 10.04.2019

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

Meciul zilei din fotbal 10.04.2019

Salutare prieteni, aici Andrei Cinculescu. Astăzi am ales să mă bazez pe o confruntare din prima ligă slovenă. Mult succes!

Krsko – Maribor

Informații meci:

  • Krsko are mari probleme în acest sezon. Ocupă optimă poziție din Prva Liga, 17 puncte acumulate până în prezent. Echipa are un mare atu, produc, dar și cedează foarte multe lovituri de colț. Majoritatea meciurilor susținute de aceștia au ca medie 10,96 lovituri de colț produse. Media cornerelor produse de aceștia se regăsește la 5,14, iar pe teren propriu, media sare până la 5,65. În 8 din ultimele 9 confruntări din campionat, linia de 9,5 cornere a fost depășită extrem de ușor. Locul ocupat în momentul de față o împinge pe Krsko la un joc extrem de deschis, iar acest aspect poate aduce un număr impresionant de cornere.
  • De cealaltă parte, Maribor defilează în campionat.Ocupă prima poziție, 57 de puncte acumulate. Dețin a 2-a cea mai bună medie de cornere obținute per meci, 6,03, iar în deplasare, această medie se regăsește la 5,42. Majoritatea meciurilor susținute de aceștia se încheie cu o medie de cel puțin 11,37 cornere obținute.În 12 din ultimele 15 confruntări din campionat, linia de 9,5 cornere a fost depășită fără probleme.

Recomandare:

CITESTE SI

More in Biletul zilei