Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Biletul zilei

Miza 500 RON pe biletul zilei din fotbal 04.02.2023

Miza 500 RON pe biletul zilei din fotbal 04.02.2023

Salutare tuturor prieteni! Stiti foarte bine ca aseara in LIVE am plasat cateva bilete alaturi de voi. O sa gasiti aici fiecare varianta si mizele pe care le-am plasat. Hai sa vedem impreuna ce selectii am facut pentru biletul zilei din fotbal.

Casele de pariuri online sunt extrem de darnice in aceasta perioada, asa ca putem gasi cu usurinta foarte multe bonusuri fara depunere de care putem profita. In aceasta perioada cotele sunt mult mai mari pe Superbet Online, asa ca biletul o sa fie plasat acolo. Putin mai jos o sa gasiti cele 6 selectii pe care le-am analizat cu atentie pentru biletul nostru. Avem o cota buna de 5,47, iar miza o sa fie de 500 RON, insa stiti ca nu asta conteaza. Important este ca fiecare pronostic in parte sa va ofere si voua incredere maxima.

Bonus fara depunere la Superbet
Bonus fara depunere la Superbet: fa-ti cont si primesti 250 Rotiri Gratuite + 25 RON FreeBet

O sa observati rapid ca pe biletul de mai sus nu se regasesc selectiile de pe cota 2 din fotbal. Drept urmare se poate plasa de orice parior din comunitatea noastra fara probleme. Totusi, stiu ca foarte multi dintre voi va doriti o varianta de bilet cu 20% bonus avantaj. Trebuie sa va decideti ce jucati dintre cota 2 din fotbal si biletul de mai jos pentru ca avem evenimente ce se repeta. Sunt sigur ca fiecare dintre voi a invatat lectia si ca sunteti extremi de responsabili atunci cand vine vorba despre alegeri.

  • Monchengladbach vs Schalke – 1 solist
  • Rennes vs Lille – 1X
  • Frankfurt vs Hertha – PsF 1
  • Pardubice vs Slavia Praga – over 1,5 goluri Slavia Praga

More in Biletul zilei