Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Biletul zilei

Miza 500 RON pe biletul zilei din fotbal 11.02.2023

Miza 500 RON pe biletul zilei din fotbal 11.02.2023

Dupa o serie de 4 bilete consecutiv castigatoare, nu putea lipsi din prim-plan biletul zilei plasat cu miza de 500 RON. Dupa cum bine stiti, avem o cota aproximativ de 5.00 pe care ne vom baza in aceasta zi de weekend.

Lucrurile au mers foarte bine pentru noi in legatura cu acest proiect. Am reusit sa anticipam corect ultimele 4 bilete consecutive, insa rezultatele sunt chiar mai bune de atat. Gasiti in categoria biletul zilei toate variantele propuse si profitul adus. Desigur, dupa cum va spun de fiecare data, nu conteaza neaparat miza, ci selectia evenimentelor pentru biletul nostru. Putin mai jos o sa gasiti cele 5 evenimente pe care le-am analizat si selectat pentru a le adauga un 25% bonus avantaj.

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Biletul zilei din fotbal – 25% bonus avantaj

Toata lumea poate sa plaseze biletul zilei din fotbal cu 25% bonus avantaj daca isi deschide un cont de pe link-ul exclusiv de mai jos. Pe langa pachetul cu 900 RON bonus, imediat dupa confirmarea contului aveti acces in sectiunea „Ponturile zilei„, acolo unde o sa gasiti biletele recomandate de GnT Tips. Bafta multa tuturor!

Stiti foarte bine regula de aur, incercam sa nu plasam acelasi evenimente pe mai multe bilete. Intr-un fel totul tine de abordarea fiecaruia dintre voi si de bugetul stabilit. Daca nu aveti probleme din punctul asta de vedere va puteti asuma un mic risc. Bafta multa tuturor si pariati responsabil!

  • Slavia Praga vs Brno – 1 & over 1,5
  • Werder Bremen vs Dortmund – over 2,5 goluri
  • AS Monaco vs PSG – X sau peste 2,5 goluri
  • Bayern Munchen vs Bochum – 1 & over 2,5 goluri
  • Leicester vs Tottenham – over 1,5 goluri

More in Biletul zilei