Connect with us

Biletul zilei

Mizam pe o Super Cota (3.25) in Porto vs Inter | EuroMisiunea

Mizam pe o Super Cota in Porto vs Inter | EuroMisiunea

Uefa Champions League garanteaza spectacolul total in aceasta seara si nu putea sa lipseasca din prim-plan niste Super Cote. Avem separat fata de biletul zilei cateva propuneri pentru meciul dintre Porto vs Inter. Acesta conteaza pentru returul optimilor Championat League, urmand sa se desfasoare pe „Estadio Do Dragao”.

Casele de pariuri online anticipeaza un meci extrem de echilibrat, tinand cont de cotele oferite de acestea. In conditiile in care Inter s-a impus in meciul tur cu scorul de 1-0, insa cu siguranta se va in continuare foarte multe calcule.

VEZI AICI TOATE AVANCRONICILE DIN UEFA CHAMPIONS LEAGUE>>>

Ne asteptam la un duel mult mai spectaculos decat cel din tur. Porto este obligata sa joace la victorie, in timp ce Inter Milan cauta sa isi apere rezultatul din prima mansa. Asadar, mizam pe faptul ca vom avea parte de o infruntare pe cinste, in care golurile nu vor lipsi. Putem miza pe pronosticul „ambele echipe sa marcheze”, insa in oferta celor de la Betano am gasit o alta propunere interesanta.


Desigur, cred ca toata lumea stie deja despre EuroMisiunea Betano, acolo unde in functie de anumite conditii primim niste freebet-uri extrem de utile. Astazi avem pana la 100 RON freebet, insa trebuie sa plasam un bilet simplu sau un BetBuilder format din 3 selectii si o cota minima de 1.50 per selectie. Pana aici lucrurile sunt simple, insa hai sa vedem daca putem gasi cateva optiuni interesante pentru meciurile din seara asta de Champions League.

Putin mai sus am scris ca ma astept sa avem parte de un meci cu totul diferit la FC Porto vs Inter Milano. Cred ca vom avea parte de goluri, insa cu siguranta fix ca in meciul tur lucrurile vor fi extrem de tensionate. Am facut un BetBuilder foarte interesant in cota 2.80 pentru meciul din seara asta si am combinat cu victoria celor de la Manchester City.

Click pe imagine si poti sa iti deschizi rapid un cont sa profiti de EuroMisiunea Betano + bonusul de bun venit. Let’s go!

More in Biletul zilei