Connect with us

Biletul zilei

Nebunia finala – Cota 4 – Pariul special jucat de Doru Craciun

Bonus de 99 RON fara depunere

Nebunia finala – Cota 4 – Pariul special jucat de Doru Craciun

Suma tuturor respectelor prieteni. Nu aveam cum sa terminam altfel acest Campionat European din 2020. De la ora 22:00 avem marea finala EURO 2020 dintre Italia vs Anglia, astfel ca am pregatit un pronostic special.

Putem spune ca am asistat la o nebunie de turneu, cu foarte multe surprize. Lucruriel au devenit imprevizibile, insa putem incheia intr-un mod spectaculos. Cu o cota de 4.00 pentru marele evenimente din Italia vs Anglia. Desigur, prietenul vostru Doru Craciun o sa vina si cu un mic ajutor pentru voi. Pentru meciul de maine toata lumea poate incasa 99 RON fara depunere prin link-ul de mai jos.

Bonus de 99 RON fara depunere

Deschide-ti cont la Superbet prin link-ul din articol si bucura-te de un bonus de 99 RON pentru finala EURO 2020!

INCASEAZA ACUM 99 RON FARA DEPUNERE & JOACA PE ANGLIA VS ITALIA>>>

Italia vs Anglia – Meci echilibrat sau spectacol total?

Este un meci pe care il putem analiza din foarte multe puncte de vedere, insa o sa fiu concis. Italia a aratat tuturor ca merita sa castige acest turneu prin jocul prestat, dar si ambitia de care a dat dovada. Daca o sa ne uitam in istoricul Italiei, o sa observam ca este fara infrangere. Este cu siguranta una dintre cele mai informa echipe din lume la ora actuala si acest lucru nu este intamplator. Pe cealalta parte, jocul Angliei a fost foarte eficient pana in acest punct. Acestia au reusit sa ajunga in finala dupa scandalul din meciul cu Danemarca, atunci cand arbitrul a dat un penalty in minutul 104, dupa o simulare a lui Sterling. Totusi, au ocazia sa arate intregii lumi ca este echipa ce merita sa joace finala EURO 2020.

Ma astept la un meci foarte echilibrat intre cele doua formatii. Vorbim totusi de doua echipe ce au un mijloc foarte puternic. De asemenea Italia ii are pe Bonucci si Chiellini, doi fundasi centrali de exceptie. Putin mai jos o sa gasiti cateva statistici pe care eu le consider importante si desigur, o sa va las inca odata bonusul fara depunere, 99 RON pentru marea finala dintre Italia vs Anglia.

  • Cele doua s-au intalnit in 27 de partide (11 victorii Italia, 8 victorii Anglia & 8 remize)
  • Ultimul meci oficial intre cele doua a avut loc la Cupa Mondiala din 2014. Atunci Italia castiga cu scorul de 2-1 in faza grupelor
  • Primul meci oficial intre cele doua s-a desfasurat in 1976. Italia castiga atunci cu scorul de 2-0 in preliminariile Cupei Mondiale

INCASEAZA ACUM 99 RON FARA DEPUNRE + PACHET DE 500 RON>>>

 

CITESTE SI

More in Biletul zilei