Connect with us

Biletul zilei

Pariuri speciale din Uefa Champions League 26.11.2019

cote speciale

Pariuri speciale din Uefa Champions League 26.11.2019

Pariuril speciale ne ofera o alta perspectiva asupra meciurilor din Uefa Champions League, iar din acest motiv vom incerca sa venim cu propuneri in fiecare etapa.

Casele de pariuri online ne ofera foarte multe optiuni interesante, insa noi trebuie sa fim atenti si sa le selectam pe cele mai interesante. Trebuie sa alegem meciurile dupa ce citim toate avancronicile de pe site-ul comunitatii, apoi avem nevoie de inspiratie.

Pariuri speciale Uefa Champions League - GnTTips

Pentru ca totul sa fie perfect trebuie sa avem la dispozitie cele mai interesante pariuri speciale, iar pentru asta o sa ne folosim de oferta celor de la Betfair. Trebuie sa mai mentionezi si faptul ca Betfair ne ofera un bonus consistent de 500 RON la prima depunere.

VEZI AICI OFERTA CELOR DE LA BETFAIR SI INCASEAZA BONUSUL SPECIAL>>>


Pentru astazi o sa va propun cateva pariuri speciale, insa voi puteti alege meciurile pe care o sa le plasati. M-am decis sa ma bazez pe doua confruntari ce se anunta extrem de interesante. O sa discutam despre duelul decisiv dintre Atalanta si Zagreb, dar si despre ”amicalul de lux” dintre Real Madrid si PSG.


Atalanta – Dinamo Zagreb

  • Dinamo Zagreb are sansa de a obtine o performata remarcabila in in Europa. Au nevoie mare de un rezultat pozitiv in Italia pentru a mai spera in continuare la locul 2 din grupa. In acest moment acestia au 5 puncte, iar cu o victorie lucrurile ar capata o perspectiva diferita. In ultima etapa acestia o vor infrunta pe Manchester City, iar un esesc astazi ar complica foarte tare situaia.
  • Pe cealalta parte Atalanta este un nume surprizator in Uefa Champions League si  se observa faptul ca trupa lui Gian Piero Gasperini nu poate face fata intr-o asemenea competitie. Totusi, chiar daca in tur au pierdut cu scorul de 4-0 in fata croatilor, acestia au in continuare sanse de a se califica mai departe, insa totul tine de acest meci.

Speciala 1:

Speciala 2: 


  • Confruntarea dintre Real Madrid si PSG se anunta spectaculoasa chiar daca meciul nu mai are nicio miza. Ma bazez pe orgoliile jucatorilor si spun asta pentru ca in partida tur echipa din Paris a reusit sa se impuna cu scorul de 3-0.
  • Trupa lui Zinedine Zidane arata mult mai bine si cred ca vor reusi sa le marcheze primul gol din actuala stagiune celor de la PSG. Pe cealalta parte un aspect important reprezinta revenirile in prima echipa a lui Neymar si Mpabbe.

Speciala 1: 

Speciala 2: 


Oferta este mult mai mare atunci cand vorbim despre pariurile speciale, asa ca va invit sa folositi link-ul de mai jos sa plasati exact pariurile ce va ofera incredere maxima. Nu uitati de bonus, atunci cand avem parte de meciuri din Uefa Champions League, de fiecare data exista cate un bonus.

DAI CLICK AICI SI INTRA PE OFERTA PENTRU A PROFITA DE CELE MAI BUNE PARIURI SPECIALE – Inregistreaza-te si plaseaza pariurile cu bonusul special  de 500 RON din Uefa Champions League>>>

 

 

CITESTE SI

More in Biletul zilei