Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Pariurile speciale sunt la putere! Doru Crăciun vânează o Cotă: 3.69

Biletul zilei

Pariurile speciale sunt la putere! Doru Crăciun vânează o Cotă: 3.69

Salutare tuturor prieteni, aici Doru Craciun. Continuam aventura la acest Campionat European din 2020 cu un bilet foarte interesant. Pentru astazi am decis sa va ofer cateva pariuri speciale.

Desigur, favoritele au reusit sa ne aduca un profit frumusel, insa astazi o sa abordam putin diferit situatia. Gasim foarte multe pariuri speciale in oferta caselor de pariuri online, asa ca zic sa profitam. O sa va propun cate un pronostic pentru fiecare evenimente ce se va desfasura astazi.

EURO 2020 – PONTURI & AVANCRONICI>>>

Pariurile speciale in prim-plan!

Spectacolul continua in aceasta perioada, insa sunt sigur ca o sa vedem si meciuri foarte tensionate. Spre exemplu meciul dintre Spania vs Suedia, acolo unde cred ca trupa lui Janne Andersson o fie nevoita sa presteze un joc putin mai agresiv. Cunoastem foarte bine cat de tehnica este Spania si chiar daca este intr-o reconstructie, pot pune multe probleme. In preliminariile pentru EURO 2020, nationala lui Luis Enrique nu a avut nicio emotie. Aceasta a castigat la pas o grupa cu Suedia, Norvegia, Romania, Malta si Insulele Feroe. Cu siguranta posesia o sa fie la Spania, astfel ca suedezii vor incerca prin orice mijloace sa castige balonul.

Scotia vs Cehia este un meci foarte interesant din grupa  D, acolo unde Anglia a reusit deja primul succes. Dupa mai bine de doua decenii, in care a absentat de la zece turnee finale, Scotia a reusit sa faca pasul spre EURO 2020. Pe cealalta parte, Daca ne raportam la performantele obtinute de aceasta in ultimii ani, am putea spune ca este mai experimentata decat adversara sa. Totusi, nu cred ca vom avea parte de un meci spectacolos. Ambele echipe sunt foarte ambitioase, insa nu au resursele necesare pe faza ofensiva. Cred pariul nostru special este perfect pentru partida din aceasta dupa-amiaza.

Ultimul meci il are ca protagonist pe Robert Lewandowski, polonezul ca reusit sa impresioneze in ultimele doua sezoane in Bundesliga. In preliminarii, reprezentativa condusa de Paulo Sousa a defilat, terminand prima in grupa. Pe cealalta parte, slovacii sunt doar la a doua lor participare la Campionatul European. Cred ca din primele meciuri disputate, am observat ca lipsa experientei conteaza foarte mult. Din acest motiv, cred ca Polonia pleaca ca favorita, insa este posibil sa avem un meci cu mai putine goluri.

JOACA ACUM LA BETANO & INCASEAZA 500 RON BONUS>>>

 Biletul zilei din fotbal - Prezentare cotre Betano - Euro 2020

CITESTE SI

More in Biletul zilei