Connect with us

Baschet

Ponturi NBA – Grizzlies vs Heat alaturi de lista de recomandari – 16.12.2019

ponturi baschet

Ponturi NBA – Grizzlies vs Heat alaturi de lista de recomandari – 16.12.2019

Ne intoarcem pe plaiurile NBA-ului prieteni si speram sa incepem aceasta saptamana cu o seara de luni cat mai verde, asa cum am terminat-o pe cea din NFL, cu un record de 9-2. Astazi mizam pe cativa jucatori cu sanse bune de over la speciale si pe cei de la Memphis Grizzlies, care au un sezon peste asteptari.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit (de verificat programul pe pagina de FB – “NBA la TelekomSport” insa in mare parte, transmisiunile sunt in perioada weekend-ului.

Grizzlies vs Heat

Memphis GrizzliesGrizzlies vs HeatMiami Heat
  • Accidentarile continua sa-i bantuie pe cei de la Miami Heat. Goran Dragic si Justise Winslow au fost oficial declarati “OUT” pentru aceasta deplasare a celor de la Miami si greul va cadea din nou pe jucatorii tineri si pe Jimmy Butler. La capacitate maxima, Heat este o forta defensiva, insa fara cei doi mentionati mai sus, au inceput sa sufere pe finalurile de meci.
  • Bookmakerii totusi in partida Grizzlies vs Heat par sa le acorde in continuare mare incredere baietilor din Miami. In opinia mea, partida vs Mavericks au castigat-o pur si simplu datorita accidentarii lui Luka Doncic, caci altfel pierdeau si acel meci destul de urat. Asadar, vad o partida destul de apropiata, in care e posibil sa iasa si handicapul pe gruparea gazda.
  • Forma de moment a ambelor echipe indica spre acest pronostic. Grizzlies au depasit borna de 104 puncte in 5 din ultimele 5 lor meciuri. De asemenea, Heat in ultima perioada a incasat destul de multe puncte, chiar si de la echipe precum Bulls sau Hawks.

Pronostic:

Lista recomandari:

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet