Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Ponturi NFL – Derby “de gheata” pe Lambeau Field + lista de recomandari pentru Week 15 din NFL – 15.12.2019

ponturi fotbal american
Ponturi NFL – Derby “de gheata” pe Lambeau Field + lista de recomandari pentru Week 15 din NFL – 15.12.2019

Saptamana trecuta daca Packers nu opreau motoarele dupa sfertul 1, puteam bifa 6/6 din primele pronosticuri, iar apoi Pat Mahomes, chiar daca i-a dominat pe cei de la Patriots in Foxboro (mare lucru!), n-a reusit sa finalizeze decat o singura data cu pasa de TD.

Stiu ca vor fi intrebari legate de transmisiuni TV in Romania, insa va anunt ca nici anul acesta nu vom vedea NFL live la noi in tara.

Ponturi NFL

Green Bay PackersGreen Bay Packers – Chicago BearsChicago Bears

  • Avem derby la -10 grade pe Lambeau Field!!! In seara aceasta recomand maxim sa urmariti aceasta partida dintre cele de la 20:00, deoarece vom vedea o intensitate de playoff, avand in vedere dorinta ambelor echipe de a obtine victoria, cei de la Chicago Bears fiind intr-o crestere evidenta de forma.
  • Este ceva special cand vine vorba de dueluri intre Packers si Bears. Aaron Rodgers este un fel de “kriptonita” pentru Bears, acestia avand un record de 1-9 impotriva lui Rodgers pe Lambeau, “casa de gheata” a celor de la Green Bay Packers. In momentul de fata, defensiva feroce a lui Nagy pare sa revina la viata intr-un moment destul de prost pentru O-line-ul celor de la Packers, care a permis care Rodgers sa fie pus la pamant de 4 ori in ultimul meci si care nu s-a descurcat prea bine in acest sezon in partide importante.
  • In primul meci direct din acest sezon dintre aceste doua echipa, s-au inregistrat nu mai putin de 10 sack-uri!! 40% din sack-uri din cariera lui Leonard Floyd de exemplu sunt impotriva celor de la Packers (2 reusite chiar in meciul mentionat anterior), o alta statistica ce indica motivatia suplimentara a ambelor tabere pentru acest meci.
Pronostic: Peste 4.5 sacks in meci

Ponturi NFL

Deschide cont acum la UNIBET, unde oferta pe NFL este una excelenta, gasesti de asemenea si cele mai bune cote pentru Week 15. Profita acum si de 300 RON bonus!<<<

Lista de recomandari:
  • Majoritatea pariurilor din acest tabel le gasiti la orice casa de pariuri, insa eu am selectat la fiecare pronostic cota si linia cea mai buna. Va recomand sa faceti asta oricand si la orice sport, pentru ca doar asa puteti fi cu un pas in fata caselor de pariuri!
  • Va sugerez sa urmariti la live desfasurarea evenimentelor si daca vreunul din pronosticurile care exista si-n optiunea live primeste o linie mai buna sau un handicap mai bun si va place cum decurge jocul in acest sens, nu ezitati sa profitati!

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Biletul zilei