Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Ponturi NFL – Lista de recomandari pentru Week 14 din NFL – 08.12.2019

ponturi fotbal american
Ponturi NFL – Lista de recomandari pentru Week 14 din NFL – 08.12.2019

Fiecare echipa mai are fix 4 meciuri pentru a demonstra in acest sezon regulat daca are ceea ce trebuie pentru a accede in playoff-ul NFL. Vom avea un start de an 2020 cu explozii in playoff si va marturisesc ca sunt incantat de premise si de abia astept. Pana atunci, haideti totusi sa facem o lista de recomandari cat mai verde in Week 14.

Stiu ca vor fi intrebari legate de transmisiuni TV in Romania, insa va anunt ca nici anul acesta nu vom vedea NFL live la noi in tara.

Ponturi NFL

Lista de recomandari:
  • Majoritatea pariurilor din acest tabel le gasiti la orice casa de pariuri, insa eu am selectat la fiecare pronostic cota si linia cea mai buna. Va recomand sa faceti asta oricand si la orice sport, pentru ca doar asa puteti fi cu un pas in fata caselor de pariuri!
  • In incheiere, va sugerez sa urmariti la live desfasurarea evenimentelor si daca vreunul din pronosticurile care exista si-n optiunea live primeste o linie mai buna sau un handicap mai bun si va place cum decurge jocul in acest sens, nu ezitati sa profitati!
  • Aparent nu avem duminica de NFL fara cel putin un meci mare. Astazi este din nou cazul sa avem 2 partide urmarite de intreaga America si nu numai. Patriots – Chiefs este oarecum “testul final” al lui Patrick Mahomes pentru sezonul acesta, iar mai tarziu in noapte avem un Rams – Seahawks, acolo unde chiar nu stiu ce sa joc.
  • Va recomand sa nu va hazardati in seara aceasta cu mize mari, ci doar sa va bucurati de Sunday Night Football si de frumosul joc de fotbal american!

Deschide cont acum la UNIBET, unde oferta pe NFL este una excelenta, gasesti de asemenea si cele mai bune cote pentru Week 14. Profita acum si de 300 RON bonus!<<<

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Biletul zilei