Connect with us

Biletul zilei

Ponturi Tenis – 10.09.2020

ponturi tenis

Ponturi Tenis – 10.09.2020

Salutare tuturor ! Pentru lista de Ponturi Tenis – 10.09.2020 am pregatit pentru astazi 7 pronosticuri. Ne vom baza pe partide care se disputa la turneele Challenger, pe zgura. Ieri am reusit sa inverzim 6 din cele 10 ponturi recomandate.

Pentru meciul zilei voi face o pauza astazi, nu am ales deloc inspirat ultimele trei pronosticuri si nu are rost sa fortez. Sper, totusi, sa profitam de cele 7 partide recomandate in acest articol.

 

Ponturi tenis – 10.09.2020

In a treia zi a turneului ATP de la Kitzbuhel, va reintra in circuit si italianul Fabio Fognini, aflat la primul meci oficial dupa pandemia de Covid-19. Fara meci din martie, acesta porneste favorit in fata lui Huesler. Recomand mare atentie la acest meci, diferenta de valoare este clara insa, lipsa meciurilor, ar putea fi o problema pentru italian.

Ziua de joi propune meciuri foarte interesante si echilibrate. Hanfmann – Lajovic, Hurkacz – Marterer sau Feliciano Lopez vs. Guido Pella sunt trei partide care, in opinia mea, vor fi foarte disputate.

O alta partida care mi-a atras atentia, este partida de la turneul WTA de la Istanbul dintre Sasnovich si Schimiedlova. In lista de recomandari am ales pronosticul Minim un set Sasnovich insa, se poate alege si o victorie a lui Sasnovich. Schimiedlova a facut un joc destul de rau impotriva lui Juvan, si-a pierdut serviciul de 9 ori, castigand un duel mai mult psihic cu adversara ei.

Toate partidele pe care le-am recomandat, se pot juca la BETANO. Dupa parerea mea, au cea mai bogata oferta cand vine vorba de tenis.

PRIMESTE 50 RON FARA DEPUNERE LA BETANO!

CITESTE SI

More in Biletul zilei