Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Ponturi tenis – 17.09.2020

ponturi tenis

Ponturi Tenis – 17.09.2020

Salutare tuturor ! Lista cu Ponturi Tenis – 17.09.2020 contine 8 pronosticuri. Toate meciurile de pe lista de recomandari sunt exclusiv de la Roma, turneu care se desfasoara in aceasta saptamana pe zgura de la Foro Italico. Ieri, din lipsa de timp, nu am reusit sa adaug lista cu recomandari pe site. Am dat insa, un bilet in cota 5 pe grupul Facebook GNT Tips, bilet pe care l-am pierdut la o singura partida.

Lista de recomandari arata foarte bine pana in acest moment, am reusit sa inverzim 40 de pronosticuri din 60 recomandate. Am mare incredere si in lista cu recomandari pentru astazi, sper ca am reusit sa evit surprizele, tot mai multe in ultima vreme.

Bilant recomandari: 40 WIN, 20 LOST

Ponturi tenis – 17.09.2020

La fel ca pana acum, recomand sa alegeti doar ceea ce va place din lista de recomandari. Sunt 8 pronosticuri din care puteti alege 2-3 pentru a forma o cota buna.

LISTA CU RECOMANDARI PENTRU EUROPA LEAGUE 

  • Reuseste tanarul Musetti sa faca inca o victima ?

Marti seara, italianul Lorenzo Musetti reusea sa se impuna in fata lui Stan Wawrinka in minimum de seturi. Serviciul elvetianului a fost foarte slab in primul set, Musetti impunandu-se cu un categoric 6-0. Astazi, tanarul italian infrunta de la ora 21:30, un alt jucator cu experienta. Niponul Nishikori se afla la a treia partida de la revenire, reusind sa faca un joc foarte bun in partida precedenta cu Albert Ramos Vinolas. Casele de pariuri il cosidera favorit pe tanarul italian datorita formei prin care trece insa dupa parerea mea, Nishikori are sanse mari sa se impuna astazi datorita experientei si a dorintei pe care acesta o are de a reveni cat mai repede la forma sportiva de altadata.

Toate partidele pe care le-am recomandat, se pot juca la BETANO. 

PRIMESTE 50 RON FARA DEPUNERE LA BETANO!

CITESTE SI

More in Biletul zilei