Connect with us

Biletul zilei

Ponturi tenis – 19.09.2020

ponturi tenis

Ponturi Tenis – 19.09.2020

Lista cu Ponturi Tenis – 19.09.2020 contine 7 pronosticuri pentru partidele ce se disputa azi la Roma si Hamburg. Turneul de la Hamburg se desfasoara pe zgura si este in faza calificarilor pe tabloul principal. Ultima lista de recomandari a fost foarte buna, am reusit sa inverzim 7 pronosticuri din 8 recomandate. Sper si astazi sa fiu la fel de inspirat si sa profitati de recomandarile oferite.

Bilant recomandari: 47 WIN, 21 LOST

Recomand sa va inspirati din lista de pronosticuri de mai jos si sa va alcatuiti propriul bilet.

Simona Halep continua aventura la Foro Italico astazi de la ora 13:00 impotriva Yuliei Putintseva. Romanca a trecut pana in acest moment de Paolini si Yastremska in minimum de seturi. In ambele meciuri a inceput mai greu, avand mici probleme la primul serviciu,  insa experienta si-a spus cuvantul si a reusit sa revina in partide. Chiar daca porneste clar favorita, cred ca Simona va avea de muncit pentru a ajunge in semifinale la Roma. Putintseva este o jucatoare foarte agresiva, se simte cel mai bine pe zgura, reusind sa treaca aici de Peterson, Martic si Rybakina. Cele doua jucatoare s-au mai intalnit in acest an la Australian Open, romanca reusind sa se impuna in doua seturi, 6-1, 6-4.

Vad o victorie in minimum de seturi pentru Simona Halep care nu va avea un meci usor cu Putintseva. Se poate juca si pronosticul Simona Halep si peste 17.5 game-uri, pronostic pe care il gasiti de asemenea, la BETANO.

Toate partidele pe care le-am recomandat, se pot juca la BETANO,  casa cu cea mai buna oferta pe tenis din tara.  

MECIUL ZILEI DIN TENIS – 19.09.2020 !

CITESTE SI

More in Biletul zilei