Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Ponturi tenis – 22.09.2020

ponturi tenis

Ponturi Tenis – 22.09.2020

Lista cu Ponturi Tenis – 22.09.2020 contine 10 pronosticuri de la turneele ATP Hamburg, Strasbourg dar si din calificarile pentru Roland Garros, turneul de Grand Slam care va incepe saptamana viitoare. Avem o multime de partide in cadrul calificarilor atat la masculin cat si la feminin. Trecem printr-o perioada foarte buna, lista de recomandari a fost verde in ultimele zile + ultimele patru pronosticuri oferite single au fost castigatoare.

Bilant recomandari: 54 WIN, 22 LOST

Ponturi tenis – 22.09.2020

 

Va recomand sa va inspirati din lista de recomandari si sa va alcatuiti propriile bilete. Alegeti si jucati doar ce va place, miza si alegerile va apartin in totalitate.

TOT CE TREBUIE SA STII DESPRE ROLAND GARROS 2020 IN ACEST ARTICOL

  • Paar, Niculescu, Cristian si Buzarnescu joaca in primul tur al calificarilor la Roland Garros

Cele patru romance joaca astazi in primul tur al calificarilor de la Roland Garros. Cea mai usoara misiune pare ca o are Monica Niculescu. Aceasta va juca in primul tur contra jucatoarei in varsta de 22 de ani, Chihiro Muramatsu, locul 28 in clasamentul WTA. Ajunsa la 32 de ani, Laura Ioana Paar va juca impotriva locului 310 WTA, Margot Yerolymos. Jucatoarea din Franta joaca la nivel ITF, momentan, fiind o jucatoare care se simte mai bine pe zgura.

Mihaela Buzarnescu si Jaqueline Cristian au adversare ceva mai dificile. Miki Buzarnescu va disputa a doua partida a anului impotriva tinerei jucatoare Harriet Dart, locul 150 in clasamentul WTA, jucatoare care se simte cel mai bine pe hard. Cristian va juca de la ora 14:00 impotriva Janei Cepelova, jucatoare aflata pe locul 176 WTA si care a jucat doar un singur meci in acest an pe zgura.

Cred ca din cele 4 romance, cel putin 2 vor avansa mai departe in turul doi al calificarilor. Ma bazez pe exprienta si dorinta Monicai Niculescu de a intra pe tabloul principal de la French Open. Pe langa ea, o sansa mare mai  au Paar si Buzarnescu sa avanseze mai departe, adversarele lor fiind mai putin obisnuite cu suprafata rosie.

Toate partidele pe care le-am recomandat, se pot juca la BETANO,  casa cu cea mai buna oferta pe tenis din tara.  

MECIUL ZILEI DIN FOTBAL !

CITESTE SI

More in Biletul zilei