Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Ponturi tenis 23.09.2020

ponturi tenis

Ponturi Tenis – 23.09.2020

Lista cu Ponturi Tenis – 23.09.2020 contine la fel ca si ieri, 10 pronosticuri de la turneele care se afla in desfasurare. Am ales pronosticuri atat din calificarile turneului Roland Garros cat si de la turneele de tip Challenger de la Forli si Sibiu. Ieri am reusit cel mai bun procentaj din aceasta luna, 9 din cele 10 recomandari au fost castigatoare.

Bilant recomandari: 63 WIN, 23 LOST

Ponturi tenis 23.09.2020

Va recomand sa va inspirati din lista de recomandari. Alegeti si jucati doar ce va place, miza si alegerile va apartin in totalitate.

TOT CE TREBUIE SA STII DESPRE ROLAND GARROS 2020 IN ACEST ARTICOL

  • Misiune destul de usoara pentru Gabriela Ruse in calificarile de la Roland Garros

Gabriela Ruse va debuta astazi in primul tur al calificarilor de la Roland Garros impotriva jucatoarei de 25 de ani din Rusia, Victoria Kan. Rusoaica se afla in acest moment pe pozitia 222 in clasamentul WTA, fara performante notabile in circuit. Aflata in circuit din 2011, aceasta este o jucatoare de nivel ITF, cel mai important meci fiind o partida de FED CUP din 2014. In mod normal, Gabi Ruse ar trebui sa se impuna fara prea mari probleme in aceasta partida fiind o jucatoare care a luat mult mai mult contact cu turneele WTA si chiar de Grand Slam, participand pe tabloul principal de la Wimbledon.

Cei de la BETANO ofera o cota de 1.20 pentru victoria romancei. Se poate merge insa putin mai riscant, 1.60 fiind cota pentru 2-0 la seturi pentru Ruse.

O sansa buna de a trece mai departe are si Irina Bara. Sportiva noastra o va intalni pe jucatoarea din Croatia, Tereza Mrdeza. Cele doua s-au intalnit de 3 ori pana acum, scorul intalnirilor fiind 2-1 pentru jucatoarea din Croatia. Sportiva noastra porneste favorita in aceasta partida insa, nu va avea deloc o partida usoara. 2.40 este cota ca ambele jucatoare sa castige minim un set.

 

PLASEAZA MECIURILE DE PE LISTA DE RECOMANDARI LA BETANO ! CLICK AICI !

 

CITESTE SI

More in Biletul zilei