Connect with us

Biletul zilei

Preconizează scorul la cele 6 meciuri si câștigă 1.000.000 RON

Preconizează scorul la cele 6 meciuri si câștigă 1.000.00 RON

Termeni și condiții pentru Golden Goals:

  1. Jocul Golden Goals presupune ca fiecare participant să ghicească scorul corect în fiecare meci dintr-un număr prestabilit de meciuri din campionate europene de fotbal selectate de Betfair.
  2. Trimiterea pronosticurilor pentru fiecare rundă a promoției Golden Goals se încheie cu 5 minute înainte de lovitura de deschidere din primul meci din runda respectivă.
  3. După ce trece timpul de acces la runda competiției, participanții nu își mai pot modifica pronosticurile. Un pronostic poate fi schimbat după trimitere, cu condiția ca acest lucru să fie făcut înainte de ora de închidere pentru runda respectivă.
  4. Câștigătorii premiilor vor fi stabiliți în modul următor:

● Competiția jackpot: premiul pentru competiția jackpot („jackpotul”) va fi acordat participantului care preconizează scorul corect pentru meciurile selectate pentru Golden Goals, atunci când jocul are cel puțin 6 meciuri dintre care se poate alege. Dacă doi sau mai mulți participanți preconizează scorurile corecte în meciurile selectate pentru Golden Goals pentru runda respectivă, jackpotul va fi împărțit în mod egal între acești participanți.

● Premiul rundei: Dacă nu se câștigă jackpotul total, va exista un premiu de consolare de 2.500 RON pentru fiecare rundă a promoției Golden Goals. Acest premiu va fi acordat participantului care preconizează corect cel mai mare număr de scoruri corecte într-o rundă a Golden Goals. Cel puțin 5 meciuri pentru Golden Goals trebuie să fie încheiate în timpul rundei relevante pentru ca premiul rundei de 2.500 RON să se acorde. Dacă doi sau mai mulți participanți au același număr de pronosticuri corecte privind scorul, premiul va fi împărțit în mod egal. Primii 10 participanți din fiecare rundă vor primi de asemenea un bonus de 50 RON. Primii 10 participanți din fiecare rundă vor primi un pariu bonus în valoare de 50 RON care poate fi folosit pe Sportsbook. Dacă există mai mult de 10 clienți clasați la egalitate pentru acest premiu, suma totală va fi distribuită în mod egal tuturor conturilor aflate la egalitate, iar pariul bonus va fi in valoare de minim 10 RON.

Deschide cont la Betfair si participă la acest concurs in mod gratuit! Click aici! 

Pronosticurile mele pentru acest concurs sunt urmatoarele:

CITESTE SI

More in Biletul zilei