Connect with us

Baschet

Puncte multe în Polonia? All in 1/7

ponturi baschet

Puncte multe în Polonia? All in 1/7 – Polski Curier Torun joaca un meci de palmares in BCL împotriva lui Panevezys Lietkabelis. Duelul are loc azi, 21.01.2020, începând cu orele 19:00.

Salutare tuturor, Razvan aici! Lucrurile în Grupa A sunt destul de clare pentru polonezi. Cu un record de 2-9, nu au nicio șansă de calificare mai departe. Meciul este important doar pentru lituanieni care au nevoie disperată de victorie pentru a rămâne în calcule. Totuși…

BONUS DE 100% pana la 500 RON la BETANO!

Duel important pentru polonezi?!

  • Din informațiile mele, Sebastian Machowski, antrenorul polonezilor, pune mare preț pe acest meci. In campionat stau decent, locul 3, 12-4 după 16 runde, lupta se va da în play-off, oricum. Cu toate că nu mai au șanse de calificare, moralul polonezilor ar crește considerabil cu o victorie aici. Pe teren propriu au o forță fantastica, cu toate că ultimele rezultate m-ar contrazice, poate. Joaca un run and gun cu Chris Wright și Keith Hornsby pe pozițiile 1-2. N-aș putea spune că Lietkabelis este un fan neapărat al acestui stil însă până și în tur s-au pliat pe jocul polonezilor, victorie cu 98-83.
  • Azi, într-un meci în care au neapărată nevoie de victorie și Torun o să facă tot posibilul sa ii încurce, cred că overul e cea mai buna variantă. Vom investi 10 unități în acest meci. Fiecare consideră de bună cuviință cat înseamnă 1u pentru el. Pentru unii pot însemna 5 lei, pentru alții 50. Ceea ce contează cel mai mult e sa pariezi responsabil. Este un prim pas din all in-uri. Speram sa ajungem la 7 pronosticuri câștigătoare la rand.

Poti juca aceasta recomandare la Betano, acolo unde poti primi un BONUS de 500 RON la prima depunere! DETALII AICI!

CITESTE SI

More in Baschet