Connect with us

Biletul zilei

Recomandarile zilei din fotbal 24.08.2023 la BETANO: Sa fie a 3-lea bilet consecutiv verde?

Recomandarile zilei din fotbal 24.08.2023 la BETANO: Sa fie a 3-lea bilet consecutiv verde?

Pariori, am inceput foarte bine saptamana cu 2 bilete in cota 8 castigatoare, plasate la Betano, folosind unealta de pariere BETBUILDER, iar majoritatea selectiilor au fost din calificarile UCL.

Uite cum primești 100 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet:

  1. CLICK AICI și deschide un cont nou la agenția de pariuri Betano.
  2. Introdu codul bonus COMBOFIESTA în pasul 3 din procesul de înregistrare pentru fi eligibil pentru acordarea bonusurilor.
  3. Vei primi imediat 100 Rotiri Gratuite la Big Bass Bonanza.
  4. Trimite o poza cu buletinul pentru a îți valida contul și vei mai primi un FreeBet de 50 RON.
  5. Efectuează prima depunere și primești alt bonus:
  • Depune între 25 și 99 RON si primești în plus, pe lângă bonusul de 100% garantat, un Pariu Gratuit de 50 RON creditat în contul tău de joc, în ziua imediat următoare;
  • Dacă prima ta depunere este între 100 și 199 RON, primești, pe lângă bonusul de 100% garantat pentru depunerea ta, încă 300 Rotiri Gratuite la slotul Big Bass Bonanza valabile 7 zile;
  • Dacă prima ta depunere este peste 200 RON, primești, pe lângă bonusul de 100%, încă 700 Rotiri Gratuite la slotul Big Bass Bonanza, valabile 7 zile.

Biletul zilei

Nu am pariat contra celor de la Sepsi, care au avut un parcurs impresionant pana acum in calificari, insa rivala de azi nu cred ca o sa piarda. Mizez pe un X2, avand in vedere ca Bodo se afla in crestere de forma, avand 4 victorii in ultimele 5 jocuri oficiale, in timp ce Sepsi a inceput modest campionatul, dar in forta in Europa.

HJK este o echipa foarte buna in faza defensiva si cred ca Viitorul va avea ceva probleme, desi este favorita la castigarea acestui meci cu o cota de 1.65, aflata in scadere.

Nu cred ca Hagi va mai permite sa se marcheze din 5 in 5 minute, avand in vedere ca e ultimul pas catre grupele Conference.

Nu ma astept la spectacol la meciul Fiorentinei impotriva Austriei Viena. Italienii au preferat mai tot timpul ca meciul decisiv si rezultatul calificarii sa se joace pe stadionul lor, asa ca eu cred ca vor fi foarte atenti in deplasare.

As fi vrut sa merg pe goluri la Ajax cu Ludo, insa nu cred in niciuna dintre echipe. Ambele au probleme in defensiva si sa nu fim marcati daca o sa vedem goluri putine aici.

More in Biletul zilei