Connect with us

Biletul zilei

Roland Garros Ziua 5 – Cote la pariuri, favoriti si posibile surprize – 01.10.2020

Promoții Pariuri Roland Garros 2020

Roland Garros Ziua 5 – Cote la pariuri, favoriti si posibile surprize – 01.10.2020

Iata-ne in a 5-a zi de la French Open, acolo unde avem parte in continuare de multe partide extrem de importante.

Cine sunt favoritii zilei?

Daca vrem sa alegem un bilet format din favoritii meciurilor, asta din punct de vedere al cotelor, avem o oferta destul de bogata.

In primul rand, aleg sa vorbesc despre Jan-Lennard Struff. Acesta disputa o partida extrem de interesanta cu Daniel Altmaier, un tanar cu un joc oarecum similar lui Struff.

Interesant este ca nu s-a disputat niciun meci direct intre cei 2. Cu toate ca Altmaier are un record mai bun pe zgura decat Struff, nu stiu daca ar trebui sa ne lasam indusi in eroare de acest lucru. Precum la fotbal, campioana Romaniei, spre exemplu, va avea tot timpul un meci infinit de greu cu un loc 4-5 din Premier League.

Altmaier a jucat in multe challenger-uri. De acolo si victoriile multe. Ambii servesc bine. Un plus pentru Struff este la deplasarea in teren, acolo unde ii este superior lui Daniel.

Daca crezi in victoria lui Jan-Lennard Struff, ai o cota de 1.36 la Betano.

Djokovic, un nou meci usor ?

Aparent, da. Il are in fata pe Berankis, un jucator superior lui Ymer insa nu cred ca e capabil de foarte multe lucruri in acest meci. Totusi, sa fie capabil sa ii ia 6 game-uri lui Nole pentru a completa biletul favoritilor?

Foarte posibil. Sa nu uitam, insa. Nole este cel mai bun jucator la retur din lume. Joaca pe zgura, vine dupa un turneu foarte bun la Roma. Sunt convins ca vrea sa castige partida cat mai rapid. Insa cat de rapid?

Daca crezi ca Berankis poate pune in practica un meci decent si sa ia minim 6 game-uri in aceasta partida, ai o cota de 1.28.

Bilet tenis Roland Garros

Roland Garros Ziua 5 – Cote la pariuri, favoriti si posibile surprize – 01.10.2020 – Biletul favoritilor are o cota de 1.74

 

Daca alegi sa joci pe acesti favoriti, cota cumulata este de 1.74, la Betano.

Posibile surprize

Pablo Cuevas sa ii ia minim doua seturi lui Stefanos Tsitsipas ?

Bilet tenis Roland Garros

Reuseste Pablo Cuevas o surpriza?

Stefanos Tsitsipas nu m-a convins.

Cred ca cu asta ar trebui sa incep aceasta pledoarie, aceste informatii referitoare la acest meci. L-am urmarit pe grec pe zgura in acest an si nu a fost deloc ceva cu care ma surprinda. 

Da de un Pablo Cuevas cu experienta enorma in spate si care pare sa-si fi regasit un anumit ritm de joc. L-as asemana foarte mult in joc cu Christian Garin, un jucator care i-a pus reale probleme la Roma, atunci cand grecul a castigat cu 2-1.

Da, daca ar fi sa ne luam dupa ultimul meci direct dintre cei 2, disputat la Hamburg, ar trebui sa il cotam pe Tsitsipas cu prima sansa, poate chiar o victorie la 0. Insa nu cred ca va fi cazul. Atunci grecul castiga cu 2-0.

Tu ce crezi? Are capacitatea Cuevas sa ii ia minim doua seturi lui Tsitsipas? Ai o cota de 3.00 la Betano daca acest lucru se va intampla.

Ai aflat de ultimele promotii pentru Roland Garros? Click aici si profita de ele !

CITESTE SI

More in Biletul zilei