Connect with us

Alte campionate

Se intoarce fotbalul lusitan! Biletul Zilei 03.06.2020

biletul zilei

Se intoarce fotbalul lusitan! Biletul Zilei 03.06.2020

Din ce in ce mai multe campionate se reiau pe mapamond, iar astazi revine si Primeira Liga – primul esalon din Portugalia. Vom miza pe doua evenimente, iar pe langa lusitani ne punem increderea in Plzen. Cota totala este de 1.72, pentru care vom paria 10% din buget!

Mai poate revelatia Famalicao sa realizeze o surpriza?

Famalicao o invingea pe Sporting Lisabona in 8 Martie cu scorul de 3-1. Era doar unul din rezultatele suprinzatoare ale alb-albastrilor din acest sezon. Nou promovata a realizat lucruri importante in tur, dand impresia ca se poate lupta pentru un loc european. Visul frumos se apropie insa de final, pentru ca lotul nu este unul omogen.

FC Porto in schimb, va cauta victoria cu numarul 20 din Primeira Liga, cu care isi poate pastra fotoliul de lider. Benfica Lisabona le sufla acestora in ceafa, fiind la o lungime in spatele lor. Vulturii vor primi pe 4 Iunie vizita celor de la Tondela, un duel accesibil pentru ei.

Plzen nu poate calca gresit pe Mestsky Stadium..

Vom adauga si un pronostic din Cehia, pentru a mari putin cota biletului. Alegerea pare una foarte sigura, deoarece Plzen defileaza momentan. Echipa castiga pe banda rulanta in Cehia, iar runda trecuta a umilit-o pe Mlada Boleslav cu scorul de 7-1. Moralul baietilor lui A. Gula este ridicat la maximum si e greu de crezut ca acestia nu vor scoate un punct in aceasta deplasare.

Desi mizam pe doua formatii ce evolueaza in deplasare, in aceasta perioada terenul propriu nu mai reprezinta un avantaj atat de important. FC Porto va dori o revenire perfecta dupa pauza competitionala, in timp ce Plzen spera inca la titlu.

BETANO este casa de pariuri pe care am ales-o pentru acest bilet. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!

CITESTE SI

More in Alte campionate