Connect with us

Biletul zilei

Show total in Banie: Vezi aici pontul in cota 2.50 din Cupa Romaniei 12.05.2022

Show total in Banie: Vezi aici pontul in cota 2.50 din Cupa Romaniei 12.05.2022

Se anunta show total in Banie, astazi de la ora 19:30 in meciul retur din semifinalele Cupei Romaniei. Dupa cum bine stim, in prima sansa Sepsi a reusit sa castige partida, astfel ca are un mic avantaj de care se poate folosi.

Nu o sa incercam sa facem o analiza prea complexa asupra partidei. O sa ne bazam pe faptul ca ambele formatii trebuie sa lupte, avand in vedere ca nu mai au un alt obiectiv mai important in prim-plan. Indiferent de cum o dai, la final de sezon daca reusesti sa pui mana pe un trofeu, fie el si Cupa Romaniei, este un sezon reusit.

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Universitatea Craiova vs Sepsi – Cupa Romaniei

Pentru Universitatea Craiova, acesta este cel mai important duel al sezonului. Fanii din Banie tanjesc dupa un trofeu, iar titlul le-a fost interzis din nou oltenilor. Cred ca atmosfera pe Stadionul Ion Oblemenco va fi una fenomenala. Universitatea Craiova are un handicap minim de recuperat, insa cred de asemenea ca vom avea parte de un meci foarte dur.

Sa nu ne asteptam de la Sepsi sa cedeze foarte usor in plan defensiv. Acestia se descurca foarte bine play-out, acolo unde se afla pe locul 8, la egalitate de puncte cu FC Rapid. In plus, acestia au un moral destul de bun dupa cele 4 victorii obtinute in ultimele 5 etape.

In aceste conditii, cred ca pronosticul de mai jos este unul realizabil. Am reusit sa combin cele doua pronosticuri datorita celor de la Betano. Acestia au optiunea de BetCombo, un lucru foarte util atunci cand vrei sa combini anumite pronosticuri de la un singur eveniment.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE SI

More in Biletul zilei