Connect with us

Biletul zilei

Spectacolul din Bundesliga se intoarce! Meciul & Biletul Zilei 16.05.2020

Spectacolul din Bundesliga se intoarce

Spectacolul din Bundesliga se intoarce! Meciul & Biletul Zilei 16.05.2020

Ultimele luni au fost profitabile pentru noi, desi oferta a fost una restransa. Incepand de Sambata – 16 Mai – revine insa Bundesliga si implicit spectacolul! Intram in actiune si v-am pregatit atat Meciul Zilei, cat si Biletul Zilei. Vom miza 10% pe Revierderby si 5% pe un bilet de cota 4.65.

Revierderby – capitolul 156!

  • Cele doua formatii se vor intalni pentru a 156-a oara. Este unul din cele mai importante derby-uri din Bundesliga, care astazi va fi umbrit insa de absenta suporterilor. Chiar si asa, jucatorii vor fi la inaltime, iar calitatea din teren nu poate fi neglijata.
  • Borussia va beneficia de trio-ul excelent din ofensiva: Thorgan Hazard – Erling Haaland – Jadon Sancho. De partea cealalta, Schalke nu mai abunda in nume importante, precum in ultimul deceniu. Serdar si Harit sunt golgheterii echipei, cu 7 respectiv 6 reusite.
  • Dortmund a parasit UEFA Champions League dupa o dubla mansa cu PSG. In acest moment, echipa se concentreaza doar pe campionat, fiind la 4 puncte in spatele celor de la Bayern. De partea cealalta, Schalke ocupa ultima pozitie de Europa League. Albastrii nu au mai triumfat in Bundesliga din luna Ianuarie.

Pregatirea fizica a formatiilor este providentiala in aceasta perioada. E un factor important, mai ales acum cu absenta fanilor. Am urmarit in ultima vreme conturile de social media ale jucatorilor BVB si acestia au tras tare pentru revenirea pe gazon.

Vom miza pentru pronosticul “1 solist” – 10% din buget!

Alaturi de Mecul Zilei, vom miza si pe un bilet de cota 4.65. Combinam doua pronosticuri bazate pe goluri si doi solisti.

BETANO este casa de pariuri pe care am ales-o pentru acest bilet. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!

CITESTE SI

More in Biletul zilei