Connect with us

Biletul zilei

Superbet: Biletul zilei din fotbal 04.07.2020

Superbet Recenzie

Superbet: Biletul zilei din fotbal 04.07.2020

De astazi, in fiecare weekend vom avea pe site-ul comunitatii biletul Superbet. Un proiect pe toti pariorii din comunitatea noastra si l-a dorit.

Biletul Superbet va lua nastere in fiecare weekend din lista cu recomandari. In plus, o sa il incercam sa il prezentam in fiecare emisiune GnT Live Session. Dupa foarte multe mesaje, am decis sa introducem acest proiect pe site-ul comunitatii. In fiecare weekend, vom avea parte de acest bilet, alaturi de codul aferent.

In principiu vom minim 5 evenimente pe biletul nostru din fotbal, cota minima de 3.00. Avem cateva conditii pentru a ne usura munca si pentru a face totul mult mai interesant. Vom incerca sa ne jucam cu aceste reguli si sa formam biletele din ce in ce mai interesante. Totusi, tin sa mentionez ca biletul va avea rolul de a va inspira, astfel ca puteti modifica evenimentele dupa bunul plac. 

Astazi vom incepe tare pentru ca avem un bilet format din 6 evenimente. Am selectat din oferta celor de la Superbet partide foarte interesante. In aceasta etapa avem meciurle din Seria A in prin plan, insa nu putem neglija partidele din Premier League. Avem o lupta interesanta pentru DFB Pokal, iar in Grecia o avem pe PAOK, echipa ce se lupta pentru pozitia de Uefa Champions Laegue.

Plaseaza acum BILETUL SUPERBET si incaseaza 500 RON bonus la prima depunere – Profita de cele mai interesante optiuni din domeniul online>>>

Cod Bilet: 991M – KWYV4V

More in Biletul zilei