Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Superbet: Biletul zilei din fotbal 28.06.2020

Superbet Recenzie

Superbet: Biletul zilei din fotbal 28.06.2020

Avem foarte multe evenimente interesante astazi, astfel ca m-am decis sa formez biletul zilei la Superbet.

Desi biletul nostru nu este ”Pariu Sansa”, o sa va aduc din nou vedere faptul ca Superbet a introdus din nou pariul ce i-a consacrat. Un lucru pozitiv pentru pariorii ce joaca bilete formate din 11 sau mai multe evenimente din sport.

Noi pentru astazi avem parte de un bilet din fotbal cu 7 evenimente interesante. Doua partide vin din La Liga, acolo unde Real Madrid tinteste din nou fotoliul de lider, iar Villareal si Valencia promit un spectacol pe cinste. Dueluri interesante o sa regasim si in campionatul Norvegiei, acolo unde Molde si Bodo/Glimt au inceput in forta.

Nu trebuie sa uitam de meciul din FA Cup, acolo unde Leicester si Chelsea se vor infrunta. Doua formatii frumoase din Premier League ce se vor infrunta in aceasta seara. In ultimul meci direct, scorul a fost 2-2, astfel ca avem sperante ca vom avea parte de un meci frumos.

Pe biletul nostru isi mai fac loc partide din Seria A sau Cehia. Doua soliste pe care ne vom baza in aceasta zi frumoasa.

Pariul Sansa Superbet

Afla toate detaliile despre super oferta celor de la Superbet!

Plaseaza acum biletul la Superbet si incaseaza bonusul de 500 RON la prima depunere – Profita de avantajele oferita si joaca SuperBine>>>

Cod Bilet: 990Q:NKQ15E

CITESTE SI

More in Biletul zilei