Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Biletul zilei

SuperPariuri – Franta vs Maroc – 14.12.2022

SuperPariuri - Franta vs Maroc

SuperPariuri – Franta vs Maroc – 14.12.2022

Salutare tuturor! Astazi se va desfasura cea de-a doua semifinala de la Cupa Mondiala, acolo unde Franta porneste ca mare favorita in fata Marocului. Pentru a urmari partida cu un interes si mai mare m-am gandit sa vin in atentia voastra cu doua SuperPariuri.

SuperPariu 1 – Ne bazam pe un gol marcat de Kylian Mbappe

  • Cu exceptia meciului cu Tunisia, atunci cand Franta era deja calificata de pe primul loc, trupa lui Didier Deschamps a izbutit sa castige de fiecare data si sa inscrie de cel putin doua ori.
  • Kylian Mbappe a izbutit sa inscrie 5 din totalul de 11 goluri al campioanei mondiale en-titre. Dupa golul marcat de Lionel Messi ieri in partida cu Croatia, a cazut pe locul 2 in clasamentul golgheterilor, argentinianul stand mai bine la capitolul assisturi.
  • Faptul ca a fost depasit in clasamentul marcatorilor, iar in meciul cu Anglia nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor, cred ca il va motiva sa dea totul in meciul de astazi.

SuperPariu 1

SuperPariuri - Franta vs Maroc

SuperPariu 2 – Mergem in totalitate pe mana francezilor

  • Marocul a facut un turneu extraordinar pana acum in mare parte datorita defensivei exceptionale pe care o au. Personal, cred ca diferenta de valoare se va simti astazi, iar Franta va trece mai departe si va bifa a doua finala consecutiva.
  • Din punct de vedere al loviturilor de colt, nationala europeana a stat excelent. In cele 5 jocuri de pana acum de la turneul final au acumulat in medie 6.2 cornere per partida.
  • Preconizez un duel in care Franta se va afla in majoritatea timpului la „carma” jocului. Jocul africanilor este cu siguranta binecunoscut de Didier Descamps care s-a facutt foarte bine „temele” facute pentru aceasta confruntare.

SuperPariu 2

SuperPariuri - Franta vs Maroc

SuperPariuri – Franta vs Maroc

More in Biletul zilei