Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Biletul zilei

Superpariurile zilei din Champions League 21.02.2023

Superpariurile zilei din Champions League 21.02.2023

Superpariurile zilei din Champions League 21.02.2023

Va salut cu respect! Astazi avem in prima plan UEFA Champions League, acolo unde se vor disputa doua dueluri foarte interesante. Ambele dueluri sunt destul de greu de pronosticat, insa cred ca recomandarile selecatate au sanse bune de reusita. Mult succes si inspiratie maxima!

1. Eintracht Frankfurt vs Napoli – SuperPariu: Peste – 1.5 goluri; 7.5 cornere, 2.5 cartonase

  • Napoli este fara doar si poate una dintre cele mai spectaculoase din acest sezon, iar premisele ca vom vedea cel putin un gol din partea lor sunt extrem de mari.
  • Formatia gazda traverseaza de asemenea o forma foarte buna, mai ales acasa, acolo unde au facut meciuri foarte bune din punct de vedere ofensiv.
  • Ambele echipe detin medii de peste 5 cornere per meci in campioanetele lor interne. Avand in vedere ca cele doua abordeaza un fotbal ofensiv, sansele de a vedea depasita linia selectata sunt foarte mari.
  • In privinta cartonaselor m-am bazat foarte mult pe miza foarte importanta a duelului. Linia este una destul de joaasa care poate fi depasita cu usurinta. La centru se va afla portughezul Arturs Soares Dias care a acordat in medie 3 avertismente in cele doua partide arbitrate in actuala editie de Champions League. Am aruncat o privire si pe modul in care acorda cartonasele si in campionatul Portugaliei, acolo unde are o medie de 6.20.

SuperPariu 1:

Superpariurile zilei din Champions League 21.02.2023

2. Liverpool vs Real Madrid – SuperPariu: Ambele echipe inscriu & Ambele echipe incaseaza cel putin un cartonas

  • Ambele echipe vin cu un moral bun inaintea acestei manse tur, ca urmare a victoriilor bifate in ultima perioada.
  • Cele doua s-au intalnit ultima oara chiar in finala de anul trecut a UCL. Dupa cum bine stim, „galacticii” reuseau sa castige la limita 0-1, dupa o partida controlata in totalitate de Liverpool. Un aspect care ma astept sa ii motiveze suplimentar pe englezii.
  • Gazdele au procentaj perfect acasa in actuala editie de Champions League. De cealalta parte, Real Madrid a castigat doar la Celtic in faza grupelor, insa au reusit sa marcheze un total de 6 goluri in cele 3 deplasari.
  • La centru se va afla Istvan Kovacs, un arbitru caruia ii cunoastem foarte bine maniera de a arbitra. Sunt increzator in faptul ca cele doua vor fi avertizate cu cate un cartonas, avand in vedere ca se anunta un duel destul de tensionat.

SuperPariu 2:

Superpariurile zilei din Champions League 21.02.2023

CITESTE SI

More in Biletul zilei