Connect with us

Biletul zilei

Top 4 SuperPariuri din fotbal 07.05.2023

Top 4 SuperPariuri din fotbal 07.05.2023

Top 4 SuperPariuri din fotbal 07.05.2023

Va salut prieteni! Aceasta zi de duminica ne ofera cateva dueluri extrem de tari si m-am gandit sa arunc o prin oferta si sa va ofer cateva „superpariuri”. Mult bafta si inspiratie maxima!

1. Newcastle vs Arsenal – Pont: Ambele echipe marcheaza & Peste 7.5 suturi pe poarta

 • Miza este una importanta pentru ambele tabere in aceasta partida. „Tunarii” inca spera la cucerirea titlului, in timp ce gazdele spera sa isi consolideze prezenta in grupele UEFA Champions League.
 • Cele doua stau foarte bine la capitolul ofensiv. Arsenal detine al doilea cel mai bun atac din Premier League, cu 81 de reusite. De cealalta parte „cotofenele” au o medie de doua goluri marcate in meciurile de acasa.
 • Ambele formatii au cadrat in actuala editie de campionat in medie peste 5 suturi pe spatiul potii.

SuperPariu 1

Top 4 SuperPariuri din fotbal 07.05.2023

2. Dortmund vs Wolfsburg – Pont: Gazdele – Peste 1.5 goluri & Peste 5.5 suturi pe spatiul portii

 • Borussia are procentaj perfect in cele 8 meciuri jucate acasa in 2023. In 7 dintre acestea au marcat de fiecare data cel putin doua goluri.
 • In decursul acestei editii de campionat, Dortmund a cadrat in medie 6.1 suturi pe poarta. Doar liderul Bayern sta mai bine la acest capitol.
 • Consider ca pentru a castiga astazi „galben-negrii” vor trebui sa atace pe tot parcursul acestui duel. Wolfsburg este o echipa in forma, iar un gol nu cred ca le va fi indeajuns gazdelor pentru a obtine toate cele 3 puncte.

SuperPariu 2

Top 4 SuperPariuri din fotbal 07.05.2023

3. West Ham vs Manchester Utd – Pont: Peste – 2.5 goluri; 7.5 cornere & Marcus Rahford inscrie oricand

 • Am vazut cel putin doua goluri in ultimele 6 jocuri oficiale ale londonezilor. Meciurile celor doua din actuala editie de campionat au produs in medie 10.44, respectiv 10.55 cornere per joc.
 • Lupta apriga pentru locurile de UCL ii obliga astazi pe „diavolii rosii” sa fie extrem de concentrati si sa obtina toate cele 3 puncte din aceasta depalsare complicata. Si West Ham este obligata sa iasa la joc astazi, avand in vedere ca sunt la doar 4 puncte deasupra locurilor retrogradabile.
 • Marcurs Rashford a fost de departe cel mai bun om al lui Manchester Utd in acest sezon. Englezul a marcat de 29 de ori in cele 52 de aparitii pe care le-a avut pentru echipa sa in toate competitiile. De remarcat ca a marcat golul cu care Manchester a castigat partida tur in fata celor de la West Ham.

SuperPariu 3

4. Troyes vs PSG – Pont: Oaspeti – Marcheaza in ambele reprize & Castiga oricare dintre reprize

 • Victoria celor de la Lens de ieri pune o presiune suplimentara pe PSG in meciul de astazi. O partida la indemana avand in vedere ca intalnesc o echipa ca si retrogradata.
 • Parizienii s-au impus in 9 din ultimele 10 dueluri directe cu Troyes. In toate acestea au marcat de fiecare data cel putin doua goluri.
 • Ma astept la un meci bun din partea echipei lui Christophe Galtier care nu are voie sa se incurce astazi. De remarcat ca intalnesc a doua cea mai slaba aparare din din Ligue 1, cu 70 de goluri incasate.

SuperPariu 4

Top 4 SuperPariuri din fotbal 07.05.2023

More in Biletul zilei