Connect with us

Biletul zilei

Top 5 recomandari 24.04.2022

Top 5 recomandari 24.04.2022

Top 5 recomandari 24.04.2022

Hristos a Inviat! Aceasta zi speciala cade intr-o duminica plina cu meciuri din fotbal de calitate si pentru cei mai pasionati dintre voi, am pregatit si o lista scurta de recomandari pentru astazi.

Top 5 recomandari 24.04.2022

  • Lista incepe cu o partida din prima liga austriaca. Liderul Salzburg porneste ca mare favorita astazi si ne asteptam sa treaca fara prea mari probleme de Austria Viena.
  • Se anunta un duel foarte „incins” pe Olympiastadion, acolo unde avem un duel intre doua contracandidate la evitarea retrogradarii din Bundesliga. Ne asteptam la o partida de lupta intre doua formatii ce sunt „disperate” sa castige.
  • Nice nu isi mai permite un pas gresit si astazi, dupa ce ultimele rezultate i-au scos in afara locurilor de cupe europene. Pe Allianz Riviera au bifat 6 victorii si un egal in precedentele 7 jocuri.
  • Cunoastem foarte bine stitlul celor de la Bodo/Glimt care si-a pastrat in continuare acelasi stil ofensiv si in actualul sezon de Eliteserien. Ultimele 7 intalniri dintre cele doua au generat cel putin 3 reusite.
  • Cea de a cincea recomandare vine din prima liga elvetiana. Meciurile gazdelor au produs in medie pana acum 3.6 goluri.

INCASEAZA ACUM 500 RON BONUS INSTANT & PLASEAZA BILETUL>>>

CITESTE SI

More in Biletul zilei