Connect with us

Biletul zilei

Trei pariuri speciale marca Doru Crăciun! Așteptăm câștigul în Cotă 3.54

Biletul zilei

Trei pariuri speciale marca Doru Crăciun! Așteptăm câștigul în Cotă 3.54

Suma tuturor respectelor prieteni. Campionatul European 2020 reuseste sa ne puna foarte multe piedici. Totusi, cred ca solutia in aceasta perioada este plasam cateva pariuri speciale.

Desigur, gasim in oferta caselor de pariuri online foarte multe astfel de recomandari, insa trebuie sa fim foarte atenti. Incercam sa fim inspirati si sa pronosticam toate cele 3 partide ce se desfasoara in a 2-a etapa de la EURO 2020.

PONTURI & AVANCRONICI EURO 2020>>>

Trei pariuri speciale marca Doru Crăciun! Toate UNDER!

Cu siguranta meciurile din a 2-a etapa de la EURO 2020 vor fi mult mai interesante. Majoritatea echipelor sunt nevoite sa castige sau sa obtina un rezultat pozitiv, astfel ca jocul o sa decurga diferit.

  • Primul meci de pe bilet se va desfasura Gazprom Arena din Saint Petersburg. Vorbim despre Finlanda vs Rusia, un duel foarte interesant din grupa B. O avem pe Finlanda, formatie ce a reusit sa o invinga pe Danemarca, cu un singur sut tras pe spatiul portii. Nu putem lua in calcul acest meci dupa momentul dramatic suferit de Christian Eriksen din minutul 43 al partidei. Pe cealalta parte, Rusia a fost infranta de Belgia cu scorul de 3-0, insa jocul a fost pus sub semnul intrebarii.
  • Turcia vs Tara Galilor, un meci crucial pentru echipa lui Şenol Güneş. Acestia au pierdut primul meci direct cu Italia, astfel ca este obligata sa o invinga pe Tara Galilor. Au fost foarte multe sperante in legatura cu Turcia, insa in prima etapa nu a demostrat nimic. Practic in cele 90 de minute cu Italia, turcii nu au reusit sa trimita nici macar un sut spre spatiul portii. Pe cealalta parte, Tara Galilor a fost dominata cu Elvetia, insa a reusit sa marcheze prin Moore si sa obtina egalul.
  • Ultimul meci se desfasoara intre Italia vs Elvetia, cu siguranta cel mai important duel al zilei. Trupa lui Mancini a arata foarte bine inca de la debutul la acest Campionat European si cu o victorie isi poate asigura prezenta in fazele superioare ale competitiei. Elvetia a scapat victori printre degete cu Tara Galilor, desi a dominat meciul pe toate perioada celor 90 de minute. Vorbim despre doua formatii ce nu presteaza un fotbal agresiv, iar din acest motiv vom merge pe un pronostic foarte interesant.

PLASEAZA ACUM BILETUL CU 43 RON FARA DEPUNERE>>>>

Nu uita sa invarti Roata Norocoasa si Azi – Gratuit!

ROTESTE ACUM GRATUIT>>>

 

CITESTE SI

More in Biletul zilei