Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Biletul zilei

Tripla zilei la pariuri Unibet – 13.02.2023

Tripla zilei la pariuri Unibet – 13.02.2023

Tripla zilei la pariuri Unibet – 13.02.2023 este alcătuită din 3 meciuri de fotbal, Man. City vs. Aston Villa, Leeds vs. Man. United și Napoli vs. Cremonense. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.84 în cadrul casei de pariuri Unibet.

Haaland, Rashford & Osimhen sunt protagoniștii de pe biletul nostru

Am ales sa mizez pe un bilet cu șuturi pe poartă, iar cei 3 jucători aleși de mine consider că au șanse foarte ridicate să aibe cel puțin un șut pe poartă.

Incepem cu Haaland, golgeterul celor de la Man. City și al campionatului Angliei cu 25 de reușite, până în acest moment. După ce Arsenal s-a încurcat ieri cu Brentford, scor 1-1, Man. City este obligată să câștige acest meci cu Aston Villa pentru a ține șansele apropiate la titlu. Mă aștept la atacuri furtunoase din parte trupei lui Guardiola, iar norvegianul Haaland mă aștept să își pună amprenta in acest meci, după 2 meciuri consecutive în care nu a marcat.

Continuăm cu golgeterul celor de la Man. United, Rashford, care are 11 goluri marcate în Premier League și se află pe 4 în clasamentul marcatorilor. Acesta se află într-o formă foarte bună, cu gol înscris în ultimele 2 meciuri, meciul anterior chiar cu Leeds. De altfel, Rashford a marcat cel puțin un gol în 11 din ultimele 13 meciuri, astfel că nu ar trebui să fie problema să aibe minim un șut pe poartă.

Încheiem biletul cu un jucător care impresionează sezonul acesta la Napoli; nigerianul Osimhen este golgeter in Italia, cu 16 goluri marcate în campionatul Italiei și care a ajuta-o in proporții foarte mari pe Napoli sa fie lider in Serie A, la 13 puncte distanță de Inter. Nigerianul vine după 3 meciuri consecutive cu gol marcat, în ultimul meci cu Spezia reușind chiar o dublă. In acest meci cu Cremonense, care este ultima clasata și cea mai slabă echipă din Serie A, cu doar 8 puncte strânse în 21 de meciuri și fără nici o victorie, Napoli ar trebui să facă spectacol. Mă aștept astfel ca Osimhen sa dorească să își îmbunătățească și mai mult cifrele bune din acest sezon, iar un șut pe poartă ar trebui să fie „floare la ureche”.

More in Biletul zilei