Connect with us

Biletul zilei

Varianta in cota 15 pentru biletul saptamanal 08.04.2019

bilete de turnee de poker

Varianta in cota 15 pentru biletul saptamanal 08.04.2019

Salutare tuturor prieteni. Dupa ce am castigat din nou biletul pentru weekend, ne-am decis din nou sa apelam la biletul saptamanal.

Ultimul bilet saptamanal a fost castigator, iar asta ne ofera incredere, mai ales ca urmeaza o super saptamana cu partide din Uefa Champions League, Europa League si nu numai. Trebuie sa fim atenti si sa ne gestionam corect bugetul pentru ca avem o perioada foarte buna, insa cred ca aceste bilete nu ne vor afecta deloc bugetul, iar o incercare este bine venita. O sa va propun pentru aceasta saptamana doua variante, insa asa cum spun de fiecare data, puteti modifica totul dupa bunul plac. In acest domeniu ne putem completa, mai modificam un pronostic, mai schimbam o partida in functie de inspiratie si analiza, in final totul sa fie verde.

Bilet cota 15:

PLASEAZA COTA DE 15 SI PROFITA DE CELE MAI BUNE COTE>>>

Varianta bilet 2:

  • Pronostic:
  • Man. UTD – Barcelona – Lionel Messi si Luis Suarez sa aiba minim sut pe poarta

Acest bilet se poate plasa doar pe site-ul celor de la Betfair, iar daca va ofera incredere va invitam sa profitati si de bonusul lor. Apasati pe butonul de mai jos si profitati de aceste pariuri speciale ce ne pot aduce profit. Bafta tuturor!

PLASEAZA COTA 19 SI PROFITA DE PARIURILE SPECIALE>>>

CITESTE SI

More in Biletul zilei