Bonus de 50 de ron pentru miercuri daca pariezi marti pe UCL

Bonus de 50 de ron pentru miercuri

Bonus de 50 de ron pentru miercuri daca pariezi marti pe UCL

La mijlocul acestei saptamani se disputa meciurile din runda a 4-a din Grupele UEFA Champions League. Pariorii vor avea de unde alege selectii pentru biletele lor. Spre exemplu, pentru a pastra sanse de calificare in primavara Champions League, Totenham trebuie sa bata pe PSV Eindhoven. Un pronostic cu sanse mari de reusita este victoria londonezilor si peste 1, 5 goluri in meci, selectie cu cota 1.50 la Betfair.

>> Vezi cum poti castiga gratis 250 000 de ron cu meciurile din Liga Campionilor!<<

Agentia de pariuri online Betfair, cea mai mare agentie de pariuri din lume, ofera un bonus Sportsbook de 50 de ron (10€/£) celor care plaseaza un pariu simplu, de cel putin 100 de ron, pe orice selectie cu cota minim 1.50 din meciurile din Champions League care se desfasoara marti, 6 noiembrie.

 

Cum primesc un bonus de 50 de ron pentru miercuri?

  • Pariul eligibil trebuie sa fie simplu, in Sportsbook, cu o miza de cel putin 100 ron, cu o selectie cu cota cel putin 1.50 dintr-un meci din Liga Campionilor din 6 noiembrie.
  • Participa doar pariurile cu bani reali.
  • Pariurile cu fonduri bonus, cele incasate, cele anulate sau rambursate nu participa.
  • Indiferent de rezultatul pariului eligibil, jucatorul primeste un bonus de 50 de ron pe care il poate folosi pentru orice meci de miercuri.
  • Jucatorul va primi doar profitul din parierea bonusului.