Bonusuri masive la pariuri sportive cu investitie mica

Bonusuri masive la pariuri sportive cu investitie mica

In cele ce urmeaza vom analiza si compara ofertele de bun venit oferite de agentiile de pariuri online din Romania, astfel incat sa decideti cum este mai avantajos sa incepeti sa pariati la o casa de pariuri online. Sunt minusuri si plusuri in ambele situatii, fie ca alegeti un bonus de 250 RON la prima depunere, fie ca alegeti o cota de 25.00 in loc de 1.03 (cum avem astazi la meciul Lazio – FCSB, vezi mai jos).

Probabil ati observat ca de ceva timp tot apar cote marite oferite de mai toate agentiile importante de pe piata online. Ce-i drept, pe afara, in special in Marea Britanie, sunt la ordinea zilei astfel de oferte. Am vazut si cote de 40.00 pentru victoria unor echipe de top precum Liverpool, Barcelona sau Arsenal. Astfel de promotii se adreseaza in special jucatorilor mici si medii, care nu ruleaza sume de bani foarte mari, dar care au oportunitate de a primi un bonus consistent cu o investitie minima.

De exemplu, astazi la meciul Lazio – FCSB avem COTA 25.00 pentru pariul peste 0,5 goluri in meci. In mod normal cota este de 1.03 in oferta agentiei, insa jucatorii care se inscriu folosind linkul promotional de aici beneficiaza de aceasta super cota, singura conditie fiind sa parieze 10 RON (sau mai mult) pe acest pronostic. In cazul in care vom vedea minimum un gol in meci, atunci primiti un freebet de 250 RON pe care il puteti folosi in ce fel vreti. Trebuie pariat o data, dupa care profitul poate fi retras sau jucat in continuare, dupa bunul plac.

Aceasta ar fi doar una din promotiile cu cote marite de astazi. Dupa cum puteti observa mai jos, mai avem cota 20.00 pentru calificare oferita de Fortuna (25 RON maxim) sau cota 30.00 pentru calificare oferita de Betfair (5 RON).

Pe de alta parte, mai sunt bonusurile clasice oferite la prima depunere. De aceasta pot beneficia, de asemenea, tot jucatorii, insa de regula investitia este dublata, spre deosebire de cazul cotelor marite unde investitia poate fi returnata de 10-15-25 de ori mai mult. Bonusurile de bun-venit la pariuri online, de regula, necesita un rulaj ceva mai mare decat bonusurile de urma cotelor marite. Mai exista si cazurile pariurilor fara risc, unde plasati ce pariu doriti, iar daca pierdeti primiti banii inapoi. Totodata, daca ati castigat, nu este nevoie de niciun rulaj.

COTE MARITE – avantaje si dezavantaje:

 • investitie minima si potential castig mare (x10, x15, x25, etc).
 • castigul nu necesita un rulaj mare si complicat (sunt cazuri unde se cere un singur rulaj pe cota minima 1.20 sau chiar pe orice cota doriti).
 • exista oferte de cote marite unde aveti posibilitatea sa alegeti ce pariu doriti.
 • toate reprezinta valuebet-uri aproape imposibil de gasit in mod normal.
 • exista posibilitatea ca pariul jucat sa nu fie castigator si sa ratati bonusul.

BONUSURI DE BUN VENIT – avantaje si dezavantaje:

 • primiti instant bonusul dupa prima depunere efectuata (de regula 100% din suma depusa).
 • bonusul poate ajunge pana la sume de 1500 RON, insa si depunerea trebuie sa fie pe masura.
 • bonusurile sub forma pariurilor fara risc nu necesita rulaj in cazul in care ati castigat primul pariu plasat.
 • unele agentii oferta chiar mai multe bonusuri, nu doar pentru prima depunere (vezi aici).
 • se impune o anume cota minima pentru efectuarea rulajului bonusului (de regula cota 1.50-1.60).

Lazio – FCSB: cote marite pentru diseara

SPORTINGBET – cota 25.00 marita pentru minim un gol in meci

 1. Inregistreaza-te la Sportingbet folosind linkul promotional.
 2. Pariaza cel putin 10 RON pe ”Total goluri: Peste 0,5”. Se plaseaza pariul pe cotele la pariuri sportive din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 25.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 250 RON. Se multiplica la cota 25.00 doar 10 RON din miza. Ce depaseste aceasta suma va fi calculat la cota normala.

[su_button url=”/cota25-laziofcsb” target=”blank” style=”soft” background=”#0040FF” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]COTA 25.00 – Pariaza acum[/su_button]


FORTUNA – cota 20.00 pe calificarea celor de la FCSB

 1. Inregistreaza-te la Fortuna folosind linkul promotional.
 2. Pariaza 25 RON pe ”Calificare FCSB”. Se plaseaza pariul pe cotele la pariuri sportive din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 20.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 500 RON. Se multiplica la cota 20.00 doar 25 RON din miza. Ce depaseste aceasta suma va fi calculat la cota normala.

[su_button url=”/cota20-calificarefcsb” target=”blank” style=”soft” background=”#AEB404″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]COTA 20.00 – Pariaza acum[/su_button]


BETFAIR – cota 30.00 pe calificarea celor de la FCSB

 1. Inregistreaza-te la Betfair folosind linkul promotional si codul promotional ZFBNBC.
 2. Pariaza 5 RON pe ”Califiacre FCSB”. Se plaseaza pariul pe cotele la pariuri sportive din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 30.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 150 RON. Se multiplica la cota 30.00 doar 5 RON din miza. Ce depaseste aceasta suma va fi calculat la cota normala.

[su_button url=”/betfaircotamarita3″ target=”blank” style=”soft” background=”#FE9A2E” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]COTA 30.00 – Pariaza acum[/su_button]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here