Campionatul European U21 : Continua tricolorii sirul victoriilor 24.06.2019

Campionatul European U21 - Semifinale - GnTTIPS

Campionatul European U21 : Continua tricolorii sirul victoriilor 24.06.2019

Va salut prieteni. Astazi tricolorii joaca ultima partida din faza grupelor in fata celor de la Franta U21, pe stadionul din Cesena.

La a doua sa participare din istorie, Romania a lasat o impresie buna la Campionatul European. Plecata cu ultima sansa in grupa, inaintea debutului competitiei, nationala antrenata de Mirel Radoi a produs surpriza. Spectacolul a fost garantat, selectionata noastra marcand de opt ori in cele doua intalniri care au avut loc.

Lucrurile sunt foarte simple, egalul le asigura calificarea ambelor echipe. Insa, din punctul meu de vedere aceasta abordare poate costa ambele echipe. Stim foarte bine ca ne putem pune in pericol daca in seara asta Franta se hotaraste sa joace fotbal, iar un insucces al nationalei noastre poate cantari foarte mult, mai ales daca pierdem la o diferenta mai mare de doua goluri. Chiar daca Mirel Radoi a anuntat ca o sa bage mai multe rezerve, cred ca ambitia si determinarea o sa fie aceeasi, asa ma astept sa atacam. Nici nationala lui Sylvain Ripoll nu cred ca isi doreste sa riste si joace la egal. In caz ca vor primi un gol tot sistemul tactic o sa fie dat peste cap. Rezultat de egalitate este bun, insa nu cred ca este loc de prietenii intr-un astfel de meci.

BONUSUL SE DUBLEAZA DACA PARIEZI PE ROMANIA U21>>>

Pronosticul este unul simplu, insa nu trebuie sa fortam o miza prea mare. Ne bazam pe faptul ca ambele echipe isi vor dori sa castige meciul, asadar sa vedem cine o s-o faca diseara. Franta sau Romania pentru o cota de 2!