Casa Pariurilor anunta cresterea limitei de castig

Casa Pariurilor anunta cresterea limitei de castig 

Casa pariurilor este unul dintre operatorii de pariuri sportive care s-a impus in randul jucatorilor din Romania. Cu peste 740 de agentii terestre si o platforma online bine adaptata cerintelor pariorilor romani, agentia acopera foarte bine intreg teritoriul Romaniei.

In acelasi timp, Casa Pariurilor se implica si in dezvoltarea sportului. Agentia este sponsor oficial al Ligii 2 din Romania, al Cupei Romaniei, dar si al cluburilor FC Botosani (Liga 1) si Universitatea Cluj, una dintre echipele de traditie din fotbalul romanesc, care in acest sezon activeaza in liga secunda.

Joi, 13 septembrie, Casa Pariurilor a anuntat cresterea castigului maxim la 300 000 de ron atat in online, pe www.casapariurilor.ro, cat si in agentiile terestre.

Casa Pariurilor anunta cresterea limitei de castig si micsorarea mizei minime

Cresterea limitei de castig este valabila la pariuri sportive, pariuri live, cat si la loterii. Limita se aplica atat biletelor simple, cat si celor in sistem.

In acelasi timp, agentia a hotarat sa micsoreze miza minima. Incepand cu 13 septembrie, in online, miza minima la pariuri sportive, pariuri live si la loterii este de doar 1 leu.

Aceste modificari, care elimina practic limitele la aceasta agentie, vor fi cu siguranta pe placul pariorilor romani. Daca ne gandim si la ,,Bonusul cat Casa” din agentiile Casa Pariurilor, ce poate ajunge la un maxim de 150%, la faptul ca poti depune si retrage din agentiile stradale si la implicarea in fotbalul romanesc, aceasta casa de pariuri devine extrem de interesanta.

Castiga cu Casa Pariurilor!