Connect with us
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
las vegas 55 lei pariu gratuit
88 rotiri gratuite 888
Superbet

259 Rotiri Gratuite

la Burning Hot, dupa verificarea contului

Betano

777 ROTIRI GRATUITE

la Shining Crown, cod bonus: 777BETANO

Las Vegas

55 LEI PARIU GRATUIT

Fara depunere, fara rulaj

888 Free

100% PANA LA 500 LEI
+40 ROTIRI GRATUITE

previous arrow
next arrow

Case de pariuri

BETFAIR: Video explicativ, cota 9.31 plasata gratuit, 25 rotiri gratuite la GOD of Storms, Taxe 0 (depunere/retragere) si 5 Avantaje zilnice

BETFAIR: Video explicativ, cota 9.31 plasata gratuit, 25 rotiri gratuite la GOD of Storms, Taxe 0 (depunere/retragere) si 5 Avantaje zilnice

Astazi am decis sa va prezint mai in detaliu beneficiile de a paria la BETFAIR, o casa care a decis sa excluda toate taxele la depunere si la retragere si, in plus, sa ofere aproape zilnic pariuri gratuite, fara RULAJ. Stai cu noi. Dureaza 5 minute sa-ti explic, atat in cuvinte, cat si intr-un video.

BETFAIR EXCHANGE SI SPORTSBOOK

BETFAIR EXCHANGE – O platformă de betting exchange este un loc unde toate pariurile sunt plasate direct între jucători, iar astfel cotele sunt date de cerere și ofertă. Unii oferă pariuri – alții le acceptă. Când un jucător câștigă – altul pierde.

BETFAIR SPORSTBOOK – Aici pariezi impotriva casei (ca in cazul tuturor caselor de pariuri)

Atunci când pariezi pe Sportsbook, pariezi împotriva Betfair, nu împotriva altor clienți Betfair. Prin urmare, Betfair stabilește prețurile și suportă riscul.

Cotele sunt, în general, mai mari pentru pariuri simple (Exchange) decât pentru aceleași selecții în Sportsbook, dar, spre deosebire de Exchange, dacă plasezi pariuri Sportsbook nu vei plăti comision pentru câștiguri.

DIFERENTELE DE COTA – Betfair Exchange vs Betfair Sportsbook

Intotdeaua, cotele pe Betfair Exchange vor fi mai mari decat cele de pe Betfair Sportsbook.

Insa pe Exchange, vom putea plasa un singur meci (pariu single), in timp ce pe Sportsbook putem plasa pariuri multiple, combinate, etc. In poza de mai jos gasiti diferenta de cote intre cele 2 platforme la Peste 2.5 goluri in cadrul meciului Liverpool vs Nottingham Forest. Pe Betfair Exchange – cota 1.46 (in fine, era cota 1.49 pana sa pregatesc poza) si 1.38 pe Sportsbook. Trebuie mentionat faptul ca, orice pariu castigator de pe Betfair exchange este taxat cu un comision de 6.5% din valoarea profitului

BETFAIR – CUM PROFIT DE PARIURILE ZILNICE GRATUITE?

Asa cum va obisnuiesc aproape zilnic, cu cei 5 Ron/ 1 euro in cadrul unui meci ales de Betfair, ma distrez in plasarea unui Pariu Combinat (promotie – valabila doar pentru pariurile combinate), unde in cadrul aceluiasi meci putem paria pe marcator, total goluri, rezultat final, cartonase galbene, cornere, etc.

In video-ul de mai jos, vezi cum am selectat pariul si iar cei 20 de euro (vezi in balanta din video) depusi astazi, nu au fost comisionati cu cei 2%. Amintim ca pentru orice retragere, BETFAIR nu va taxa cu comisionul de 3%.

DATI CLICK PE VIDEO PENTRU A-L VIZUALIZA

Pariul combinat este: Victorie Farul + Peste 2.5 goluri in meci + Gol marcat in fiecare repriza + Denis Alibec marcheaza oricand @ 9.13

Alte FACILITATI in cadrul BETFAIR

  • BONUS DE BUN VENIT PÂNĂ LA 550 RON – Depune și plasează un pariu pe Sportsbook de cel puțin 50 RON la o cotă minimă de 1.6 / selecție (dacă pariul eligibil este multiplu, cel puțin o selecție trebuie să aibă o cotă minimă de 1.6) pentru a primi un bonus de 50 RON. Saptămânal primești un BONUS SUPLIMENTAR în valoare de 50 RON în primele 10 săptămâni de la înregistrare daca depui si plasezi un pariu Sportsbook de cel puțin 50 RON.
  • 150 LEI BONUS PE BETFAIR EXCHANGE – Primești până la 30 RON în fiecare săptămână în primele 5 săptămâni de la înregistrare.
  • 25 de ROTIRI GRATUITE la GOD of STORMS, fara conditii de rulaj – aproape saptamanal primesti email cu revendicarea celor 25 de rotiri la sloturi. Castigul poate fi retras INSTANT.
  • ASIGURARE PARIU COMBINAT -Plasează un pariu combinat cu 4 sau mai multe selecții din același meci. Dacă pierzi doar 1 selecție din bilet, primești până la 50 RON (10 €/£/$) zilnic sub formă de pariu bonus. Cotă minimă totală 2.0 / pariu.
  • BONUS VEGAS, FARA RULAJ – Pariezi 15 RON (3 £/€/$) si primesti instant 5 RON (1£/€/$)

More in Case de pariuri