Connect with us

Case de pariuri

Cum deschizi cont la Fortuna in cateva minute

Cum deschizi cont la Fortuna in cateva minute

Cum deschizi cont la Fortuna in cateva minute

Una din cele mai apreciate case de pariuri online din Romania este, fara indoiala, Fortuna, operator licentiat (L1160665W000326 ONJN valabila pana la data de 31.08.2026) ce isi desfasoara activitatea atat in mediul online, cat si in cel offline. Infiintata in Cehia, in anul 1990, Fortuna Bet a intrat pe piata autohtona in anul 2015, preluand PublicBet, celebrul operator offline. Imediat dupa aceasta mutare, brandul Fortuna s-a lansat si in mediul online, devenind in 2017 sponsor oficial al echipei Nationale de Fotbal a Romaniei pe o perioada de 4 ani.

Daca vrei sa pariezi online la Fortuna, trebuie sa stii ca procesul de inregistrare a unui cont dureaza in jur de 5 minute, verificarea contului se face foarte usor, ai o gramada de metode prin care sa depui bani si, ori de cate ori ai nevoie, poti solicita ajutor la Serviciul Relatii cu Clientii.

  1. Click aici pentru a accesa site-ul eFortuna!
  2. Apasa butonul ,,Inregistreaza-te’’- coltul din dreapta sus!
  3. Completeaza cu atentie formularul de inregistrare, folosind doar date reale, pentru a evita orice fel de probleme! Nu uita sa iti notezi intr-un loc sigur numele de utilizator si parola contului! Acestea iti vor fi necesare ori de cate ori vei dori sa iti accesezi contul.
  4. Bifeaza cele 2 casute de la final ,,Sunt de acord…’’ si ,,Confirm ca am peste 18 ani….’’! Rubrica ,,Cod promotional” va fi completata doar in cazuri speciale.
  5. Apasa butonul galben ,,Inregistrare’’!

Cum deschizi cont la Fortuna in cateva minute – exemplu formular de inregistrare

Odata finalizat procesul de inregistrare a contului tau Fortuna, vei primi pe mail un link de activare a contului. Acceseaza-l si introdu numele de utilizator si parola alese. Te sfatuiesc sa iti verifici contul imediat dupa deschidere, pentru a evita blocarea ulterioara a acestuia. Conform legii, procesul de verificare a oricarui cont online trebuie finalizat in maxim 30 de zile de la inregistrare. In mod normal, verificarea unui cont se face foarte simplu, in maxim 48 de ore de la solicitare.

CITESTE SI

More in Case de pariuri