Connect with us

Case de pariuri

Pariuri asiatice pe goluri explicate pe larg

Pariuri asiatice pe goluri explicate

Pariuri asiatice pe goluri explicate pe larg

Nu este un secret faptul ca pariurile asiatice cresc sansele unui parior, asta in cazul in care evenimentul este bine analizat, iar conceptul de pariuri asiatice este inteles 100%. Tot mai multi ne intreaba ce inseamna un pariu asiatic, iar in cele ce urmeaza vom explica pe intelesul tuturor ce inseamna pariurile asiatice pe goluri.

In cadrul caselor de pariuri online de top veti gasi pariurile asiatice pe goluri sub doua forme:

 • Peste 2.25 goluri asiatic
 • Peste 2.00, 2.50 goluri asiatic

Practic, cele doua variante reprezinta acelasi lucru, doar ca scris sub o forma diferita. Vom lua in cele ce urmeaza mai multe exemple pe care le vom explica, iar la final va prezentam si lista agentiilor preferate de noi unde puteti paria pe handicap asiatic.

Pariuri asiatice pe goluri explicate

Pariuri asiatice pe goluri explicate sursa foto: unsplash.com

Peste 2.0 goluri asiatic

Ca acest pariu sa fie castigator, avem nevoie de cel putin trei goluri. Daca se marcheaza doua goluri, miza este returnata, in timp ce daca se marcheaza un gol sau nu se marcheaza deloc, pariul este pierdut.

Sub 2.0 goluri asiatic 

Pariul este castigator in cazul in care numarul de goluri va fi 0 sau 1. Daca se inscriu fix doua goluri, pariul primeste cota 1.00, in timp ce daca se marcheaza trei sau mai multe goluri, pariul va fi pierdut.

Peste 2.25 goluri (peste 2.0,2.5) 

Desi pare putin complicat, nu este deloc asa. Ne gandim ca pariem 100 RON pe o selectie de acest gen. Practic 50 RON merg pe pariul peste 2.0, iar ceilalti 50 RON merg pe pariul peste 2.5. Astfel, exista situatiile urmatoare la finalul meciului:

 1. numarul total de goluri este 0 sau 1 si pariul este pierdut
 2. numarul total de goluri este fix 2, iar jumatate din pariu este pierdut (jumatatea pentru peste 2,5) si jumatate este returnat la cota 1.00 (jumatatea pentru peste 2.0)
 3. numarul total de goluri este 3 sau mai mare, iar pariul este castigator

Peste 2.75 goluri (peste 2.5,3.0) 

La fel ca si in exemplul de mai sus, doar ca se schimba putin limitele golurilor. Ne gandim ca pariem 100 RON pe o selectie de acest gen. Practic 50 RON merg pe pariul peste 2.5, iar ceilalti 50 RON merg pe pariul peste 3.0. Astfel, exista situatiile urmatoare la finalul meciului:

 1. numarul total de goluri este 0, 1 sau 2 si pariul este pierdut
 2. numarul total de goluri este fix 3, iar jumatate din pariu este castigator (jumatatea pentru peste 2,5) si jumatate este returnat la cota 1.00 (jumatatea pentru peste 3.0)
 3. numarul total de goluri este 4 sau mai mare, iar pariul este castigator

Sub 2.25 goluri (sub 2.0,2.5) 

Principiul este acelasi ca si la pariul pe over. Ne gandim ca pariem 100 RON pe o selectie de acest gen. Practic 50 RON merg pe pariul sub 2.0, iar ceilalti 50 RON merg pe pariul sub 2.0. Astfel, exista situatiile urmatoare la finalul meciului:

 1. numarul total de goluri este 0 sau 1 si pariul este castigator
 2. numarul total de goluri este fix 2, iar jumatate din pariu este castigator (jumatatea pentru sub 2,5) si jumatate este returnat la cota 1.00 (jumatatea pentru sub 2.0)
 3. numarul total de goluri este 3 sau mai mare, iar pariul este pierdut

Sub 2.75 goluri (sub 2.5,3.0) 

La fel ca si in exemplul precedent, doar ca se schimba limitele de goluri. Ne gandim ca pariem 100 RON pe o selectie de acest gen. Practic 50 RON merg pe pariul sub 2.0, iar ceilalti 50 RON merg pe pariul sub 2.0. Astfel, exista situatiile urmatoare la finalul meciului:

 1. numarul total de goluri este 0,1  sau 2 si pariul este castigator
 2. numarul total de goluri este fix 3, iar jumatate din pariu este pierdut (jumatatea pentru sub 2,5) si jumatate este returnat la cota 1.00 (jumatatea pentru sub 3.0)
 3. numarul total de goluri este 4 sau mai mare, iar pariul este pierdut

*Aceleasi reguli se aplica si pentru alte linii de pariere (1.25, 1.75, etc)

Unde poti sa pariezi pe ASIATICE?

FORTUNA – lider in Europa de Est

Fortuna este printre cele mai respectate agentii de pariuri licentiate ONJN in Romania, iar in estul Europei este lider de piata. Din oferta agentiei nu lipsesc nici pariurile pe asiatice, atat pe goluri, cat si pe handicap. Plus de asta, jucatorii care vor sa parieze la Fortuna pot opta pentru un Bonus de 100% in limita a 500 RON, cu rulaj 6X.

UNIBET – lider pe piata online din Romania

La ora actuala Unibet are cea mai variata oferta cand vine vorba de pariurile pe asiatice, fie ca vorbim de pariuri pe goluri sau pariuri pe handicap. Cotele tin agentia la inaltime, lider pe piata online din Romania. Va recomandam cu incredere aceasta agentie, la care puteti opta pentru un bonus de 100% pana la 300 RON. Conditii de rulaj 8X.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE SI

More in Case de pariuri