Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Case de pariuri

Vrei sa pariezi astazi? Atunci TREBUIE sa citesti acest articol!

Daca ai de gand sa pariezi astazi ceva, atunci iti recomand sa pierzi 2-3 minute si sa citesti acest articol, pentru ca vei putea sa te alegi cu ceva banuti facuti relativ usor.

Despre ce este vorba?

Astazi la ora 21:45 are se joaca Real Madrid – Barcelona iar majoritatea agetiilor de pariuri au pregatit oferte foarte bune din care putem castiga bani frumosi.

1. Betfair ofera cota 30.00 pentru cel putin un gol marcat in meci in loc de 1.01 cat este normal. Pentru a beneficia de aceasta oferta trebuie sa iti deschizi un cont nou. O poti face apasand aici!

>> Pariaza pe cota 30.00 chiar ACUM! <<<

Cu aceasta oferta avem la 5 investiti sansa de a incasa un freebet in valoare de 150 lei. Poti citi toate detaliile accesand linkurile de mai sus.

2. Cota 50.00 pe orice pariu 1, X sau 2 la Sportingbet

Deschide un cont la casa de pariuri online Sportingbet inainte de inceperea meciului si plaseaza primul pariu, simplu, pre-meci, pe orice selectie din piata ,,rezultat final 1,X,2″, la cota disponibila pe site. Pentru 4 ron din miza plasata vei primi cota 50.00.

Profita ACUM de cota 50.00! Click AICI>>>

In cazul acestei oferte cu doar 4 lei investiti, puteti beneficia de un freebet de 200 de lei daca sunteti inspirat si alegeti pronosticul castigator.

3. Castigi cu 50% mai mult la pariurile Live Unibet

Opteaza AICI pentru cresterea de 50% extra profit!

Unibet ofera o crestere de profit cu 50% pentru primul pariu live pe Real – Barcelona. Castigul maxim este limitat totusi la 6000 lei iar miza este maxim 60 de lei.

Totusi daca ai de gand sa pariezi ceva pe acest meci, atunci iti recomand sa astepti sa inceapa meciul si sa pariezi live. 50% mai mult la eventualele castiguri suna chiar foarte bine.

Exemplu: sa presupunem ca vreau sa pariez 50 lei pe rezultat final X. In acest moment cota este undeva la 3.75 Deci la cei 50 lei mizati vom incasa 187 lei cu un profit net de  137 lei.

Daca vom paria chiar in primul minut al meciului pe acelasi rezultat X, la o cota apropiata sau chiar identica, atunci vom castiga cu 30% din profit. In cazul nostru peste cei 137 se mai adauga cam vreo 40 de lei!

E mult? E putin? Nu conteaza pentru ca am presupus ca oricum voiam sa pariem 50 de lei pe acest meci. Faptul ca am facut-o acolo unde obtinem profit maxim din pariurile noastre ne-a adus inca 40 de lei in conturi.

Castiga si TU 40 lei extra cu aceasta oferta. Click AICI!

Spor la bani astazi si la cat mai multe bilete la pariuri castigatoare!

More in Case de pariuri