Castiga o masina Tesla cu sponsorul nationalei de fotbal!

sponsorul nationalei de fotbal

Castiga o masina Tesla cu sponsorul nationalei de fotbal!

In acest an se implinesc 100 de ani de la Marea Unire din 1 decembrie 1918. In urmatoarea saptamana, nationala de fotbal a Romaniei joaca ultimele doua meciuri din Grupa 4, League C din Liga Natiunilor: sambata, 17 noiembrie, cu Lituania, la Ploiesti, si marti, 20 noiembrie, cu Muntenegru, la Podgorica. Pentru a marca aceste evenimente, sponsorul echipei nationale de fotbal a Romaniei, casa de pariuri Fortuna, organizeaza o promotie la finalul careia se pot castiga 1 masina electrica Tesla, 11 scutere electrice si 99 de trotinete.

Cum participi la concursul organizat de sponsorul nationalei de fotbal?

Promotia se adreseaza atat jucatorilor care pariaza in agentii, cat si celor care plaseaza pariuri pe platforma efortuna.ro.

Jucatorii care pariaza online trebuie sa intre in contul lor eFortuna pana pe 23 decembrie si sa plaseze unul dintre urmatoarele 12 tipuri de pariuri: AKO, MAXICOMBI, DOMINO, Solist, Ambele marcheaza, Pauza/Final, Scor corect, Total goluri, Prima repriza, A doua repriza, Repriza cu cele mai multe goluri, Pariuri Live.

  • Oricare dintre pariurile care se califica trebuie sa aiba o miza de cel putin 10 ron.
  • Premiile se acorda prin tragere la sorti.
  • La extragere se califica doar biletele necastigatoare plasate in aceasta perioada.
  • Trebuie sa te inscrii pe nationalainspiratilor.efortuna.ro.
  • Este suficient sa inscrii username-ul tau si toate biletele eligibile vor participa.

  • Pentru primele 11 tipuri de pariuri se vor organiza extrageri separate in urma carora se vor acorda 11 scutere electrice.
  • Daca un jucator are pe un bilet mai multe tipuri de pariuri, biletul va participa la extragerea de la fiecare categorie.
  • Biletele necastigatoare de la pariurile live vor participa la o extragere in urma careia se vor acorda o masina electrica Tesla si 99 de trotinete.

Deschide un cont eFortuna pentru a participa!